ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καληνύχτα σας»

Gazzetta team
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καληνύχτα σας»

bet365

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και μεταξύ άλλων τονιζόταν ότι «η "εξυγίανση" των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στη Γ' Εθνική»

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στην οποία αναφέρεται η ΕΠΟ, ο κύριος Κουτσοκούμνης, η διαιτησία ακόμα και η Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «εξυγίανσης», της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ, του κυρίου Κουτσοκούμνη.

Της παρέας η οποία έχει διαλύσει το ποδόσφαιρο από την Α' μέχρι την Γ' Εθνική Κατηγορία και φυσικά δεν θα σταματούσε στο Κύπελλο...

Ζήσαμε απόψε την «εξυγίανση» των διαιτητών, οι οποίοι προκαλούν την κοινή γνώμη.

Ζήσαμε σήμερα την «εξυγίανση» των χούλιγκανς, οι οποίοι αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές. Των χούλιγκανς, οι οποίοι ανενόχλητοι, κατά δεκάδες, αλώνιζαν στα αποδυτήρια, έβριζαν και απειλούσαν, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.

Ζήσαμε τους δραστήριους παρατηρητές, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά τους και με τα έκτροπα, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Θα είναι τυφλοί;

Η «εξυγίανση» των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στη Γ' Εθνική. Εκεί όπου ανήκουν αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν.

Καληνύχτα σας...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα