Λεμονής: «Πιο σοβαρός διεκδικητής ο Πανιώνιος»

Gazzetta team
Λεμονής: «Πιο σοβαρός διεκδικητής ο Πανιώνιος»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στα δοκάρια που είχε ο Ολυμπιακός και στα δύο παιχνίδια αλλά και στο γεγονός πως έπαιξε ως πρωταθλητής.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ρουνέι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Στις χαμένες ευκαιρίες, στα δοκάρια αλλά και στο πως έπαιξε ο Ολυμπιακός στα δύο ματς στάθηκε ο Τάκης Λεμονής μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του:

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Και στα δύο ματς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αλλά τα δοκάρια δεν ήταν με το μέρος μας. Επειδή ακούστηκαν διάφορα τις προηγούμενες ημέρες, δεν ήρθαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, γιατί είμαστε. Ήρθαμε ως πρωταθλητές και παίξαμε ως πρωταθλητές. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και διεκδικεί κάτι καλύτερο.

Εφέτος κατάντησε ο Πανιώνιος να είναι ο πιο σοβαρός διεκδικητής του τίτλου. Έχουμε δρόμο ακόμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να φτιάξουμε καλές ομάδες για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Παρά τα προβλήματα που είχαμε, δείξαμε ότι είμαστε και η καλύτερη ομάδα και οι πρωταθλητές», είπε ο Ελληνας τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα