Ο γολγοθάς του Ηρακλή τώρα αρχίζει

Ο γολγοθάς του Ηρακλή τώρα αρχίζει

Gazzetta team
Ο γολγοθάς του Ηρακλή τώρα αρχίζει

bet365

Ο Ηρακλής μπορεί να πέτυχε τον άθλο, διασφαλίζοντας μαθηματικά την παραμονή του στη Superleague, όμως οι πραγματικές δυσκολίες αρχίζουν από δω και πέρα.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρίσκονται πλέον σε οριακή κατάσταση, καθώς καμία από τις υποσχέσεις της διοίκησης Παπαθανασάκη-Καγιούλη δεν έχει υλοποιηθεί έως τώρα.

Όσο δε συμβαίνει αυτό, ο κίνδυνος του υποβιβασμού εξακολουθεί να καραδοκεί για τον Ηρακλή, με τα πειθαρχικά όργανα της Superleague να απειλούν με αφαίρεση βαθμών, εξαιτίας των πολλών ανεκπλήρωτων οφειλών απέναντι σε νυν και πρώην ποδοσφαιριστές, αλλά και υπαλλήλους του συλλόγου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της όλης κατάστασης ήταν η σημερινή προπόνηση, που βρισκόταν στον αέρα μέχρι και την τελευταία στιγμή, με τους γυμναστές Άκη Βαβάλη και Σάκη Παντελίδη να απέχουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, λόγω των οφειλών προς το πρόσωπό τους.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Μάλιστα υπήρξαν δυσκολίες ακόμη και για τη μεταφορά του Γηραιού στην Τρίπολη για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα. Τελικά θα μεταβούν αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί θα συνεχίσουν οδικώς για την Τρίπολη, ώστε να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για φέτος.

Από κει κι έπειτα κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι μέλλει γενέσθαι, με τον κίνδυνο να πέσει στο κενό η εκπληκτική προσπάθεια του Ηρακλή, να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα