Με Ζέκα στην Τούμπα!

Με Ζέκα στην Τούμπα!

Νίκος Αθανασίου
Με Ζέκα στην Τούμπα!

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι στην αποστολή για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ παρά το τράβηγμα που υπέστη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Κάρλος Ζέκα υπέστη τράβηγμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η απουσία του στην ρεβάνς της Τούμπας ήταν δεδομένη αλλά ο Πορτογάλος αρχηγός του «τριφυλλιού» βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του «τριφυλλιού» για Θεσσαλονίκη! Μάλιστα, στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση έβγαλε ένα κομμάτι του προγράμματος αλλά φαντάζει πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί και ταξίδεψε για καθαρά ψυχολογικούς λόγους.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, επιθετική τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι Ζέκα, Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα μετάσχουν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να απαρτίζεται από τους: Βλαχοδήμο, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κουτρουμπή, Λουντ ή Ρέις, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδη και Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα