Οι απουσίες δείχνουν την 11αδα

Οι απουσίες δείχνουν την 11αδα

Οι απουσίες δείχνουν την 11αδα

bet365

Τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό ουσιαστικά περιορίζουν τις επιλογές του για την 11αδα και διαμορφώνουν ξεκάθαρα δεδομένα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το αρχικό πλάνο του έμπειρου τεχνικού περιλάμβανε να εκτίσει ο Στάθης Ταυλαρίδης την ποινή της μίας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών. Ωστόσο, οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί στην αμυντική γραμμή τον οδήγησαν στην αναθεώρηση της αρχικής απόφασής του. Αυτό σημαίνει ότι ο 37χρονος στόπερ θα είναι στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ούγκο Σόουζα ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Μπούρμπος(δεξιά), Καράμπελας (αριστερά). Πάντως, ο Ταυλαρίδης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς δεν συμμετείχε στο σημερινό(26/4) πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο Νίκος Κωστένογλου σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Ρόβα μπροστά από τα δύο στόπερ. Λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα, ο έμπειρος μέσος αποχώρησε στη διάρκεια της σημερινής(26/4) προπόνησης, επί του παρόντος όμως δεν εκφράζεται ανησυχία για την παρουσία του στο παιχνίδι των Σερρών. Το πλάνο του Κωστένογλου περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση του Πίτου Γκαρσία δίπλα στον Ρόβα, ενώ ο Ανδρέας Τάτος θα παίξει πίσω από τον Μπράνα Ίλιτς ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Στη δεξιά πλευρά θα αγωνιστεί ο Ντούνης και ο Μπάμπης Παυλίδης στην αριστερή. Ο Κωστένογλου σκέφτηκε και την περίπτωση του Λούκα Μιλούνοβιτς αλλά ο Σέρβος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την τελευταία εμφανίσεις του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα