ΑΕΚ-Ολυμπιακός, με φόντο τον τελικό!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός, με φόντο τον τελικό!

bet365

Θα υπερασπιστεί το 2-1 του Φαλήρου η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός θα δείξει ότι είναι... εδώ, παίρνοντας ένα ντέρμπι ύστερα από πολύ καιρό; Η απάντηση σε λίγες ώρες στο ΟΑΚΑ!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21+).

Στις 19:00, στο ΟΑΚΑ (COSMOTE SPORT 3 HD), η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό θέλοντας να υπερασπιστεί αρχικά το 2-1 του «Καραϊσκάκης» και κατ επέκταση τον περσινό της τίτλο.

Η χρονιά για την Ένωση, θα μπορεί να θεωρείται επιτυχημένη με την δεύτερη σερί κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ στον Ολυμπιακό θα πρέπει να βυθιστούν σε μεγαλύτερο προβληματισμό μιας κι η ομάδα δεν θα έχει κερδίσει σε 5ο σερί ντέρμπι και φυσικά θα χαθεί ο μεγάλος στόχος που ήταν εξ αρχής η κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, στην προσπάθειά του να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του, έχει καρφιτσώσει στα αποδυτήρια την ατάκα του Φορτούνη: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Θα κάνουμε το ίδιο και την Τετάρτη και θα πάμε να δείξουμε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Τάκης Λεμονής, στην ομιλία του στους παίκτες έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρόκρισης: «Είμαστε Ολυμπιακός και θα περάσουμε! Να παίξουμε την μπάλα μας, να μπούμε από το 1ο λεπτό αποφασισμένοι στον αγώνα και να δείξουμε ποιος είναι το... αφεντικό και η καλύτερη ομάδα. Πάμε για να προκριθούμε».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα, ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε 4-2-3-1, με τους Ανέστη στο τέρμα και τους Τσιγκρίνσκι-Βράνιες στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ντίντακ θα είναι αριστερά κι ο Γκάλο δεξιά. Γιόχανσον-Σιμόες θα αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο με το Μάνταλο να είναι πίσω από τον Αραούχο και τους Χριστοδουλόπουλο-Ροντρίγκες να βρίσκονται στα άκρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο γνωστό 4-2-3-1 με τον Καπίνο να είναι κάτω από τα δοκάρια, Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια θα είναι στα άκρα της άμυνας, με τους Ντα Κόστα και Ρέτσο να είναι τα δύο στόπερ.

Ρομαό και Μάρτινς θα είναι στον άξονα, με τον Φορτούνη να είναι ο συνδετικός κρίκος κέντρο-επίθεσης. Ελιουνούσι και Μάριν θα είναι στα άκρα κι ο Ανσαριφάρντ λογικά θα είναι στην κορυφή αντί του Καρντόσο.

Υπάρχει και το σενάριο, να δούμε ένα 4-3-3 με τους Καμπιάσο, Ρομαό και Μάρτινς στο κέντρο. Σ' αυτήν την περίπτωση, ο Ελιουνούσι θα μείνει στον πάγκο κι ο Φορτούνης θα πάει στο ένα άκρο, έχοντας τον Μάριν στο άλλο. Επίσης, θέση στην 11άδα διεκδικεί κι ο Μποτία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα