Θύρα 7 σε παίκτες: «Να ματώσετε τη φανέλα»

Gazzetta team
Θύρα 7 σε παίκτες: «Να ματώσετε τη φανέλα»

bet365

Ψυχολογικές... ντόπες από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού προς τους παίκτες της ομάδας, τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να ματώσουν τη φανέλα στη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Κύπελλο Ελλάδας, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Στην προπόνηση της Τρίτης βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 7, με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού να... ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Τάκη Λεμονή ενόψει της ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να σας δούμε να δίνετε τα πάντα για τη φανέλα του Ολυμπιακού. Να παίξετε με ψυχή, να ματώσετε τη φανέλα που φοράτε. Εμείς θέλουμε να δούμε από σας το πάθος που πρέπει να έχει όποιος φοράει τη φανέλα της ομάδας μας. Είμαστε Ολυμπιακός και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Τσόρι Ντομίνγκες, τονίζοντας τα εξής:: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα παίξουμε με πάθος για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό», με τον Τάκη Λεμονή να επισημαίνει: «Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και καλά παιδιά. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα