Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1 (6-7 στα πέναλτι)

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1 (6-7 στα πέναλτι)

bet365

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβλήθηκε στα πέναλτι της Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μεγάλο ματς ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, με τις ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι και τους Αετούς να προκρίνονται ξανά στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια! Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 15’ με τον Ταβάτα και τους γηπεδούχους να πιέζουν στη συνέχεια και να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Χόφμαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Χέκινγκ είχαν την υπεροχή, όμως οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, με το 1-1 να παραμένει και το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα, με τους παίκτες να ευστοχούν στα 12 πρώτα πέναλτι, πριν αναλάβουν δράση οι τερματοφύλακες. Αρχικά, ο Χραντσέτσκι απέκρουσε την εκτέλεση του Κρίστενσεν, όμως ο Ζόμερ κράτησε ζωντανή την Μπορούσια, βγάζοντας το πέναλτι του Βαρέλα. Ο Χραντσέτσκι, όμως, απέκρουσε και την εκτέλεση του Σόου, με τον Χργκότα να σκοράρει στο τελευταίο απέναντι στην πρώην ομάδα του και να δίνει την πρόκριση στην Άιντραχτ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα