Πρόβλημα ξανά για Ντα Κόστα, αποχώρησε από προπόνηση

Δημήτρης Τομαράς
Πρόβλημα ξανά για Ντα Κόστα, αποχώρησε από προπόνηση

bet365

Ο Ντα Κόστα που ήταν από τραυματισμό από το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ έβγαλε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Κύπελλο Ελλάδας, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο διεθνής στόπερ ήταν εξαρχής στα βασικά πλάνα του Λεμονή. Τον σκεφτόταν μετά τον ΠΑΣ για βασικό στο κέντρο της άμυνας μαζί με Ρέτσο επειδή ο Μποτία είναι επιρρεπής σε κάρτες. Ο Μαροκινός διεθνής όμως υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή οπότε δεν ήταν σίγουρος.

Ο Ντα Κόστα έβγαλε ξανά πρόβλημα τραυματισμού. Στην προπόνηση της Τρίτης είχε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Ο Λεμονής έχει την διάθεση να τον περιμένει μέχρι αύριο Τετάρτη. Ο Μανουέλ Ντα Κόστα θα δοκιμάσει ξανά την Τετάρτη και εάν τα καταφέρει και είναι στο 100% τότε πάει ακόμα και για βασικός για τη ρεβάνς στο Κύπελλο και τα ημιτελικά με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εάν όχι θα είναι εκείνος που θα κοπεί από την 19άδα του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα