Λεμονής στους ποδοσφαιριστές: «Είμαστε Ολυμπιακός και θα περάσουμε»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στους ποδοσφαιριστές: «Είμαστε Ολυμπιακός και θα περάσουμε»!

bet365

Ο Τάκης Λεμονής ανέλυσε για πολύ ώρα την ΑΕΚ με βίντεο προς στους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τρίτης. Τι είπε και που στάθηκε. Πιθανότητα για 4-3-2-1.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21+).

Ο Λεμονής δεν έδειξε μόνο πλάνα από Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Έδειξε και άλλα ματς της ΑΕΚ και με οδηγίες για το πως οι παίκτες του να... μπλοκάρουν τους αντιπάλους τους.

Επίσης πέραν του ότι ζητάει ένα γρήγορο γκολ στάθηκε πολύ στο συνολικό ομαδικό αμυντικό αλλά και δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι της ομάδας του και την λειτουργία του. Επίσης πολύ στις στατικές φάσεις και σε άμυνα και σε επίθεση.
Ανάμεσα στα άλλα ο Έλληνας κόουτς είπε προς τους παίκτες του: «Είμαστε Ολυμπιακός και θα περάσουμε! Να παίξουμε την μπάλα μας, να μπούμε από το 1ο λεπτό αποφασισμένοι στον αγώνα και να δείξουμε ποιός είναι το... αφεντικό και η καλύτερη ομάδα. Πάμε για να προκριθούμε. Είμαστε πρωταθλητές άλλωστε. Σας έχω εμπιστοσύνη». Ως προς την 11αδα υπάρχει και το σενάριο για 4-3-2-1 με Ρομαο, Μαρτινς και Καμπιασο στον άξονα, Μάριν και Φορτούνη στα άκρα και Ανσαριφαρντ φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα