Τρεις αγωνιστικές στον Σεμπά!

Gazzetta team
Τρεις αγωνιστικές στον Σεμπά!

bet365

Με τρεις αγωνιστικές τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον Σεμπά για το χτύπημά του στον Αραούχο. Μία αγωνιστική ζήτησε ο Ολυμπιακός, εφέσιμη η ποινή.

Ο νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Λίβας παρουσίασε στο προεδρείο νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης το σκεπτικό της υπερασπίσεως του Σεμπά, ζητώντας ποινή 1 αγωνιστικής και όχι 2 (σ.σ. τιμωρία που προβλεπόταν βάση της αρχικής κλήσης). Προβλήθηκε και το επίμαχο βίντεο για το χτύπημα του Σεμπά εκτός φάσης στον Αραούχο. Μετά την σχετική διάσκεψη η Πειθαρχική απεφάνθη άμεσα για τιμωρία τριών αγώνων και πρόστιμο 200 ευρώ. Είναι φυσικά προφανές ότι χάνει την ΑΕΚ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Και εδώ υπάρχει η πιθανότητα έφεσης από τους Πειραιώτες. Η απόφαση της Πειθαρχικής για το χτύπημα εκτός φάσης του Σεμπά σε Αραούχο:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την 114/2017 απόφασή της επέβαλε στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200,00) ευρώ (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 5η φάση, 1η αγωνιστική, αγώνας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 13/4/2017).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα