Μίχελ: «Είδα παίκτες που θέλουμε…»

Μίχελ: «Είδα παίκτες που θέλουμε…»

Μίχελ: «Είδα παίκτες που θέλουμε…»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξή στη ρουμανική ProSport επιβεβαιώνοντας την παρουσία του στο Βουκουρέστι για μεταγραφικούς στόχους του «Δικεφάλου».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21+).

Η παρουσία του Λούμπος Μίχελ στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Στεάουα με την Βιτορούλ αποτέλεσε «θέμα» για τα ρουμανικά ΜΜΕ, καθώς ο Σλοβάκος παράγοντας του ΠΑΟΚ βρέθηκε εκεί για να δει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Λούμπος Μίχελ απέφυγε να αποκαλύψει ποιους παίκτες είχε στο… μάτι, αλλά παραδέχθηκε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες, που είναι στο στόχαστρο του «Δικεφάλου», με ανθρώπους από το τμήμα σκάουτινγκ να τους έχουν εντοπίσει και να τους έχουν παρακολουθήσει πριν αυτός βρεθεί στο Βουκουρέστι.

«Ήταν μια επίσκεψη για λόγους σκάουτινγκ. Δεν θα ήθελα να δώσω λεπτομέρειες και ονόματα, να πω κάτι περισσότερο παρότι έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα της παρουσίας μου από τον Τύπο. Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ έχουν κάνει μια εξαιρετική προεργασία στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν εδώ και απλά ήθελαν την γνώμη μου για εκείνους που μας ενδιαφέρουν. Δεν θα ήθελα όμως να πω κάτι περισσότερο και να κατονομάσω τις περιπτώσεις που μας προκάλεσαν ενδιαφέρον», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του γύρω από το ποιους παίκτες έχει στο στόχαστρό του. «Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι πως είδα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά δεν θα μπω ούτε θα δώσε λεπτομέρειες για το σκάουτινγκ που κάναμε», εξήγησε ο Μίχελ.

Πάντως, μέσα από το gazzetta.gr, έχετε ενημερωθεί για ποιους πραγματικά ποδοσφαιριστές έχει ο ΠΑΟΚ στο στόχαστρό του.

Κι αυτοί δεν είναι, όπως γράφουν οι Ρουμάνοι, ούτε ο Κόμαν, ούτε ο Μπολί

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα