Το πλάνο του Αστέρα για να... λάμψει ξανά!

Το πλάνο του Αστέρα για να... λάμψει ξανά!

bet365

Τα κλειδιά στον Βεργέτη, 3-5-2 και έξι με επτά ποιοτικές μεταγραφές τα υλικά των πλάνων που έχουν στον Αστέρα Τρίπολης για να βάλουν και πάλι την ομάδα και πάλι σε ευρωπαϊκή ρώτα. Το gazzetta.gr αναλύει.

Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός, ώρα 20:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να... ξυπνήσει από τον φετινό εφιάλτη με το ματς που ρίχνει την αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρακλή (30/4, 19:00).

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με όνειρα τη 10 σερί σεζόν τους στη Super League με την ελπίδα της επιστροφής στην Ευρώπη. Η πραγματικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως, τους έφερε αντιμέτωπους με τον υποβιβασμό ο οποίος αποφεύχθηκε οριστικά την 28η αγωνιστική.

Έτσι, ύστερα από την αλλαγή τριών προπονητών (εκτός του Χαραλαμπίδης που ήταν υπηρεσιακός), ο Στάικος Βεργέτης είναι αυτός που όπως όλα δείχνουν θα σχεδιάσει την επόμενη χρονιά. Ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στην απευθείας είσοδό της στους ομίλους του Europa League για τη σεζόν 2015-2016, έχει στα χέρια του και πάλι το τιμόνι του «καραβιού», λαμβάνοντας την απόλυτη στήριξη των αφεντικών Μπάκου-Καϋμενάκη. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι είναι ο μόνος προπονητής που έφυγε και επέστρεψε στην ομάδα.

Πέρα από τις όποιες αλλαγές γίνουν στο κομμάτι του υλικού, σημαντικό είναι να υπάρξει σοβαρότητα απ' όλους, να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα είναι οικογένεια και θα έχει το πνεύμα του νικητή. Στοιχεία που έλειψαν αρκετά από τα αποδυτήρια φέτος.

Το gazzetta.gr επιχειρεί να σκιαγραφήσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ένα ρόστερ που θα... μοιραία θα έχει πολλές προσθαφαιρέσεις.

Ας ξεκινήσουμε απ' αυτούς που θα περάσουν την πόρτα της εξόδου.

Ο Κοσίτσκι που είναι στην ομάδα από το 2014 βάζει τίτλους τέλους όσον αφορά στην παρουσία του στον Αστέρα.

Ο Χάιντουτσικ, δεν έπεισε ύστερα από την απόκτησή του το Γενάρη, ενώ δεν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Φαρίνια, ο οποίος δεν έπεισε ποτέ!

Ο Ελίνι Δημούτσος, επίσης, αναμένεται να σπάσει το συμβόλαιό του και να αναζητήσει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του, ενώ ο Χαμντανί μένει ελεύθερος και δεν θα παραμείνει στην Τρίπολη.

Υπό σκέψη είναι η παραμονή ή όχι των Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς και Γκοντό. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο αλλά δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση, προς το παρόν, όσον αφορά στο μέλλον τους.

Οι πυλώνες

Ντοναρούμα: Θα παραμείνει και στα χέρια του θα στηριχτούν τα... δοκάρια και της νέας ομάδας.

Σελίν: Ήρθε το Γενάρη και μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο θα είναι τα δύο από τα τρία στόπερ που θα δούμε στο 3-5-2 το οποίο προσπαθεί να εφαρμόσει από φέτος.

Τσουκαλάς: Τυγχάνει της εκτίμησης όλων και σαφώς περιμένουν απ' αυτόν πολλά.

Ιγκόρ: Είναι ένας παίκτης που εντυπωσίασε φέτος και περιμένουν πως και πως στην Τρίπολη να επιστρέψει υγιής τη νέα σεζόν.

Μάσα: Θα έχει και φέτος σημαντικό ρόλο στη νέα σεζόν.

Μανιάς: Αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και κατάφερε να σημειώσει 10 γκολ, έχοντας μάλιστα δύο χατ-τρικ!

Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν παίκτες όπως οι Γιαννούλης-Μπέρτος που έχουν εμπειρία, ενώ ο Γιάννης Κώτσιρας ανέβασε τις μετοχές του φέτος και του χρόνου αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Νίκος Καλτσάς και Κοσμάς Τσιλιανίδης, είναι δύο παίκτες με αναμφισβήτητη ποιότητα, η οποία όμως φέτος δεν φάνηκε. Παρασύρθηκαν κι αυτοί από το «ναυάγιο».

Οι θέσεις που... καίνε

Πριν λίγες μέρες ο Νίκος Γαλανακόπουλος, ταξίδεψε σε Ισπανία και Γαλλία και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να... πετάξει ξανά στην Ευρώπη για να σκανάρει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Ποιες είναι οι θέσεις για τις οποίες καίγονται στην Τρίπολη;

Αρχικά, να πούμε ότι την τριάδα στα γκολπόστ θα αποτελούν οι Ντοναρούμα, Αθανασιάδης και Τσιφτσής. Ο τρίτος προέρχεται από την ομάδα Νέων και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων.

Το βάρος κι η υπέρβαση αναμένεται να γίνει για το 10άρι. Στα σχέδια είναι να αποκτηθούν δύο αμυντικά χαφ, ένα ή δύο στόπερ, ένας επιθετικός και ένα εξτρέμ.

Μιλάμε, δηλαδή, για έξι με επτά ποιοτικές κινήσεις. Για παίκτες που ανεβάσουν τον εσωτερικό ανταγωνισμό στην ομάδα και θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός γεμάτου και ποιοτικού ρόστερ.

Τόπος στα νιάτα

Αν υπήρχε έστω και ένα θετικό από τον φετινό Αστέρα, αυτό είναι ο χρόνος συμμετοχής που πήραν νεαροί παίκτες.

Ο Ευαγγέλου, μετά των τραυματισμό των Τριανταφυλλόπουλου-Κουρμπέλη και την αποτυχημένη μεταγραφή του Σεφίλ έπαιξε αρκετά και θα έχει τον χρόνο του και την επόμενη σεζόν.

Ο Μπαστιάνος μάς συστήθηκε, ενώ στον Αστέρα τον πιστεύουν αρκετά, ενώ υπάρχει κι ο Κυριακόπουλος που έδωσε αρκετές φορές ανάσες στον Γιαννούλη.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ένα καλοκαίρι αλλαγών στον Αστέρα κι οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα