Τελεσίγραφο Ιντερ σε Κόντε, Σιμεόνε

Γιώργος Καραμάνος
Τελεσίγραφο Ιντερ σε Κόντε, Σιμεόνε

bet365

Η “Gazzetta” γράφει ότι οι Νερατζούρι έδωσαν διορία 20 ημερών στους δύό προπονητές, ώστε να απαντήσουν στην εκπληκτική πρόταση που τους έχουν κάνει.

Το βαρύ 5-4 από την Φιορεντίνα έκανε τους ανθρώπους της Ιντερ να θέλουν να επισπεύσουν το θέμα του προπονητή. Εχει γραφτεί πολλάκις ότι έχουν κάνει τρελή πρόταση στον Ντιέγο Σιμεόνε, αλλά και στον Αντόνιο Κόντε, αλλά όπως φαίνεται, δεν μπορούν να περιμένουν πολύ ακόμα. Σύμφωνα λοιπόν με την “Gazzetta”, ενημέρωσαν τους δύο προπονητές ότι θα περιμένουν την απάντησή τους το πολύ για ακόμα 20 μέρες.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο όμιλος “Suning” που έχει αναλάβει τους Νερατζούρι είναι διατεθειμένος να κάνει μεγάλη επένδυση και στους δύο προπονητές των Ατλέτικο και Τσέλσι δίνει 11 εκατ. ευρώ ετησίως για πενταετές συμβόλαιο. Ηταν όμως που ήταν δύσκολο το εγχείρημα με Τσόλο, Κόντε, τώρα με το τελεσίγραφο μοιάζει απίθανο. Η επόμενη, πιο προσιτή και οικονομική λύση ακούγεται ότι είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι της Ρόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα