«Στον Αστέρα αισθανόμαστε ντροπή»

Gazzetta team
«Στον Αστέρα αισθανόμαστε ντροπή»

bet365

Ο Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε συγνώμη από τους φίλους των Αρκάδων με αφορμή την χθεσινή τους εμφάνιση στη Βέροια
Ο Αστέρας έμεινε μεν στην κατηγορία, όμως η εικόνα του στην Βέροια ήταν πολύ κακή. Αυτό είπε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στο «Ράδιο Αρκαδία», που έκανε λόγο για πολλά λάθη από την πλευρά των παικτών. «Δεν είναι εικόνα αυτή για μία τέτοια ομάδα. Είναι αδιανόητο το γεγονός πως ηττηθήκαμε μ’ αυτόν τον τρόπο. Αισθανόμαστε όλοι ντροπή. Το παιχνίδι άρχισε καλά γι’ εμάς, όμως στη συνέχεια όλα καταστράφηκαν. Ήταν λες και το είδαμε σαν μία φιλική αναμέτρηση. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Μας έλειψε η μαχητικότητα και το πάθος που είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια, θυμίζαμε παιδική χαρά. Πρέπει να κοιτάξουμε όλοι τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι μέσα απ’ αυτά. Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων», είπε αρχικά.
Μετά ζήτησε συγνώμη από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν χθες στην πόλη της Ημαθίας. «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν γι’ ακόμα ένα παιχνίδι στο πλάι μας. Μπορεί να μην τους ευχαριστήσαμε με το αποτέλεσμα, όμως στο τέλος του παιχνιδιού κινηθήκαμε προς το πέταλο που ήταν και τους ζητήσαμε συγνώμη, δίνοντας τους τις φανέλες μας. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Μπορεί βαθμολογικά να είναι ένα αδιάφορο ματς, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και τη νίκη, για να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο. Να δώσουμε έστω μία χαρά στους φίλους της ομάδας που θα έρθουν να μας δουν σ’ αυτόν τον τελευταίο αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα