Σιδηρόπουλος και Κύζας στις ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου

Gazzetta team
Σιδηρόπουλος και Κύζας στις ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου

bet365

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Κύζας στην Τούμπα, για τους επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η ΚΕΔ, «έστειλε» τον Σιδηρόπουλο στο δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με την «Ένωση» να έχει αβαντάζ πρόκρισης μετά το 2-1 στο Φάληρο, σ' ένα ματς που ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο...

Βοηθοί θα είναι οι Ευθυμιάδης, Μπαλτάς κι επιπρόσθετοι οι Κομίνης, Αρετόπουλος, με 4ο τον Ευαγγέλου και παρατηρητή τον Γιώργο Μπίκα.

Ο Κύζας θα είναι εκείνος που θα διευθύνει το δεύτερο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν στη συμπρωτεύουσα με το υπέρ τους 2-0 από την πρώτη κόντρα με τον «δικέφαλο του βορρά».

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Κούλα Χασάν, δεύτερος ο Γκάγκας, επιπρόσθετοι οι Καλογερόπουλος, Στυλιαράς, 4ος ο Θάνος και παρατηρητής ο Γιάννης Σπυρόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα