Η «απάντηση» του Κούγια

Η «απάντηση» του Κούγια

Gazzetta team
Η «απάντηση» του Κούγια

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ με μία ειρωνική του δήλωση σχολίασε το πανό που αναρτήθηκε χθες στο γήπεδο και του ζητούνταν να απεμπλακεί από τους «βυσσινί»
Στα... άκρα οδηγείται η κόντρα του Αλέξη Κούγια με μερίδα φίλων της ΑΕΛ, με αφορμή το πανό που είχε αναρτηθεί χθες στο γήπεδο και μέσω του οποίου ζητούνταν από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να αποχωρήσει. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» «απάντησε» με μία ειρωνική δήλωση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο ιδιοκτήτης τον μετοχών κ. Αλέξιος Κούγιας αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές του στους εικονιζόμενους ανωτέρω γνωστούς επιχειρηματίες και διανοουμένους του νομού Λάρισας.Οι εικονιζόμενοι οι οποίοι με το πανό που ανήρτησαν (ελπίζουμε να καταλαβαίνουν την έννοια του ρήματος «αναρτώ», γιατί όπως πληροφορούμεθα μόνο ξένες γλώσσες ομιλούν, λόγω της διεθνούς επιχειρηματικής και επιστημονικής δράσεως), παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία της ταυτότητας τους, γιατί χωρίς αυτά δεν είναι δυνατόν ο συμβολαιογράφος να συντάξει το συμβόλαιο αγοροπωλησίας των μετοχών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διαμεσολαβητή - μεσίτη της αγοροπωλησίας κ. Δικόπουλο, κουμπάρο του κ. Τσιώλη και συνδιοργανωτή της δεξιώσεως του Αμπελώνα, όπου ήταν παρών και ο κ. Τσιώλης, όπου συζητήθηκε το μέλλον της ΑΕΛ, για όλη του την προσπάθεια, ώστε η ΠΑΕ ΑΕΛ να περιέλθει στην ιδιοκτησία των ως άνω επιτυχημένων επιχειρηματιών – επιστημόνων - οικογενειαρχών, βαθέων γνώστων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι με τις τεράστιες οικονομικές δυνατότητες τους θα την απογειώσουν και οικονομικά και αγωνιστικά.
Ο κ. Δικόπουλος μαζί με τους εικονιζόμενους κουκουλοφόρους, οι οποίοι όλοι τους είναι διεθνούς κύρους επιχειρηματίες και επιστήμονες και φορούν κουκούλες, όχι γιατί κρύβονται, αλλά γιατί θέλουν να είναι αφανείς ιδιοκτήτες, είναι ότι καλύτερο για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ και γι αυτό ο κ. Κούγιας αποφάσισε να τους παραχωρήσει τις μετοχές του δωρεάν.
Ο κ. Δικόπουλος όπως γνωστοποίησε στον κ. Κούγια δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την ΠΑΕ ΑΕΛ επειδή είναι μικρή επιχείρηση και θα επανασυστήσει επιχείρηση ΠΡΟΠΟ, την οποία προσφάτως έκλεισε, για να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του στις νόμιμες διαδικασίες της πωλήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Αύριο γίνεται προσπάθεια να δημοσιοποιηθεί και σχετικό βίντεο από την χθεσινή προσπάθεια των νέων ιδιοκτητών στο γήπεδο της ΑΕΛ, όπου την ώρα που οι χιλιάδες οπαδοί μας αγωνιούσαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας για την νίκη και την παραμονή στη SuperLeague, αυτοί προσπαθούσαν με νόμιμο τρόπο και όχι με κανέναν ηθικό εκβιασμό εις βάρος του κ. Κούγια να αποκτήσουν τις μετοχές.
Καμία σχέση δεν έχουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα – νέοι ιδιοκτήτες με την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook «Κούγια δώστα – πούλα» και με τα φεϊγβολάν που πέταξαν στην Λάρισα και για τους οποίους ερευνά από σήμερα το πρωί η υπηρεσία Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Αθήνα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα