Μπαστακός: «Φανταστικό κλίμα»

Μπαστακός: «Φανταστικό κλίμα»

Gazzetta team
Μπαστακός: «Φανταστικό κλίμα»

bet365

Ο νεαρός φορ τόνισε πως ο κόσμος του Ηρακλή έδωσε μεγάλη ώθηση στους παίκτες του Γηραιού ώστε να φτάσουν στον στόχο της παραμονής
Στην βοήθεια των φίλων του Ηρακλή αλλά και στο ότι όλοι στον Γηραιό πίστευαν στον στόχο της παραμονής στάθηκε ο Μπαστακός μιλώντας στον «Arena fm».
ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ
-Έκανα ό,τι μπορούσα και στο χθεσινό ματς. Αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο.
-Πριν λίγο καιρό κάποιοι έλεγαν ότι ο Ηρακλής θα πέσει σίγουρα, αλλά εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο προπονητής μας έλεγε να συνεχίσουμε, να μην το βάζουμε κάτω.
-Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω με τον Περόνε. Πήρα πολλά από αυτόν. Αυτούς τους 5 μήνες έμαθα πολλά πράγματα. Είναι πολύ έξυπνος επιθετικός, δεν έχω λόγια γι’ αυτόν.
-Στο γκολ ένιωσα σαν να είμαι χρόνια στον Ηρακλή. Πήγα στον κόσμο. Είμαστε μια παρέα και ο ένας βοηθά τον άλλον. Είναι φανταστικό το κλίμα. Θα μου μείνουνε πολλά πράγματα από την παρουσία μου εδώ αυτούς τους μήνες.
-Ο κόσμος στα δύσκολα ήταν δίπλα μας. Μας πίστευε και μας έδινε δύναμη. Δεν έσκασε η βόμβα στα χέρια μας. Τελειώσαμε και πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα μείναμε κατηγορία, ενώ κυνηγούσαμε τη Λιβαδειά. Καθοριστικά ήταν τα ματς με Γιάννινα και Βέροια. Ήταν όλοι
τελικοί για εμάς. Ήμασταν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο.
-Μου λέγανε κάποιοι τα Χριστούγεννα, θα πας στον Ηρακλή, είσαι τρελός; Είδα το ρόστερ και είπα δε γίνεται να πέσει αυτή η ομάδα, θα πάω να παλέψω κι εγώ μαζί τους. Τεράστια ομάδα ο Ηρακλής, βαριά φανέλα, φοβερός λαός. Το οικονομικό το ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο. Μίλησα όμως με τα παιδιά και μου είπαν το κλίμα είναι απίστευτο.
-Για το αν θα παραμείνει: Ανήκω στον Ατρόμητο. Δέθηκα με τον Ηρακλή, δεν το περίμενα αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι θέμα των ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα