Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κόρμπος

Θοδωρής Βασίλης
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κόρμπος

bet365

Τυχερός μέσα στην ατυχία ο Παναγιώτης Κόρμπος. Ο αρχηγός του Πανιωνίου, υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε διάταση πρόσθιου χιαστού και όχι ρήξη κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ.

Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Κέρκυρα, έχει υποστεί διάταση πρόσθιου χιαστού ενώ υπήρχαν φόβοι για ρήξη χιαστών. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει κανονικά το παρών στα πλέι οφ (στο ματς με τον Λεβαδειακό έτσι και αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν λόγω καρτών).

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ:

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία, από τον πρόεδρο-γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, έδειξαν ότι ο αρχηγός του Ιστορικού, έχει υποστεί διάταση πρόσθιου χιαστού και όχι ρήξη, καθώς και οστικό οίδημα κνήμης. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή και σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου-γιατρού κ. Χρήστο Δάρα, θα δώσει κανονικά το παρών στο πρώτο παιχνίδι των play off.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα