Αναστασόπουλος: «Συγκινήθηκα πολύ»

Αναστασόπουλος: «Συγκινήθηκα πολύ»

Gazzetta team
Αναστασόπουλος: «Συγκινήθηκα πολύ»

bet365

Ο 24χρονος μέσος μίλησε για το «χρυσό» χθεσινό του γκολ που «σφράγισε» την παραμονή της ΑΕΛ στην κατηγορία

Ο «ήρωας» της ΑΕΛ ήταν ο Νίκος Αναστασόπουλος, καθώς σημείωσε το «χρυσό» γκολ της Λάρισας στο ματς με την Ξάνθη. Ο 24χρονος μίλησε στο AEL Radio τόσο για το χθεσινό παιχνίδι, όσο και για την πορεία των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα, όπως και στον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας. Αξίζαμε αυτή τη νίκη, ίσως και με περισσότερα γκολ. Ήμασταν όλοι προσηλωμένη στον στόχο μας. Ολόκληρη την εβδομάδα δουλέψαμε σωστά με τον προπονητή μας και αναλύσαμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας και οι κόποι μας έπιασαν τόπο.

Η αλήθεια είναι πως φέραμε την ομάδα σ’αυτή τη δύσκολη κατάσταση και έπρεπε να την βγάλουμε από εκεί. Σιγά-σιγά θα κοιτάξουμε να βγάλουμε μία ομοιογένεια γιατί ήταν η περσινή ομάδα, όπου ήρθαν ακόμα δώδεκα παίκτες νέοι. Μπερδεύτηκε το ρόστερ, αλλά από εδώ και πέρα θα πρέπει να γίνουμε ένα για να προσφέρουμε ωραίο ποδόσφαιρο και στο κόσμο.

Σ’αυτό το κομμάτι φυσικά δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς οι παίκτες, πρέπει να κοιτάξουν άλλοι το καλοκαίρι για να γίνουν όλα όπως πρέπει να γίνουν. Ποιοι παίκτες θα την πλαισιώσουν για το καλό της ΑΕΛ. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι όλα τα άλλα τα κοιτάμε για τη νέα σεζόν».

Αν πίστευε πως θα σκοράρει στο χθεσινό ματς: «Είχα πολλά μηνύματα και από το κόσμο της ΑΕΛ, αλλά και από τους δικούς μου ανθρώπους πως θα ήταν η μέρα μου και θα σκόραρα. Πραγματικά όμως δεν με πείραζε ποιος θα σκοράρει. Ας το έβαζε όπως και πέρυσι ο Ξενοδόχοβ με την Παναχαϊκή. Ας ήταν χθες ο Θεοδωρόπουλος στη θέση μου ας κάρφωνε αυτός τη μπάλα. Ήθελα να κερδίσουμε και να μείνω στην κατηγορία και να συνεχίσουμε του χρόνου με την ΑΕΛ. Αφού έτυχε κι ήμουν εγώ που πέτυχα το γκολ και χάρισα τη νίκη για την ΑΕΛ, δεν μπορώ να κρύψω πως το χάρηκα και συγκινήθηκα πολύ.

Ήθελα να κερδίσει η ομάδα να τελειώσουμε και να φύγει το άγχος από πάνω μας. Είχαμε άγχος καθώς θέλαμε να πάει εννιά η ώρα και να ξέρουμε πως έχουμε κερδίσει και έχουμε μείνει στην κατηγορία. Το πιστέψαμε όλοι πως θα κερδίσουμε και ήμασταν αισιόδοξοι και σίγουροι».

Αν η ΑΕΛ θα έπρεπε να στοχεύει παραπάνω: «Η ΑΕΛ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Απλά φέτος στρέψαμε το στόχο προς την παραμονή. Ήταν η πρώτη χρονιά με μία νέα ομάδα και ο στόχος επετεύχθη. Κοιτάμε από τη νέα σεζόν να μπούνε υψηλότερες βάσεις για να φτάσουμε ψηλότερα».

Για τη φάση του γκολ: «Πίστεψα πως θα σκοράρω στη φάση αυτή. Ο Ναβάρο έβγαλε μία πάρα πολύ καλή σέντρα. Πρέσαρε σωστά τον αντίπαλο, πήρε τη μπάλα κι όπως είχε πει ο προπονητής έβγαλε μία πολύ καλή σέντρα. Ήταν μισό γκολ αυτή η σέντρα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Θα παίξουμε πιο απελευθερωμένα. Θα κοιτάξουμε να είμαστε ήρεμοι και να βγάλουμε έναν ακόμα καλύτερο εαυτό. Χωρίς άγχος θα πάμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το γεγονός πως η ΑΕΛ δεν βρέθηκε ποτέ στη ζώνη του υποβιβασμού: «Στο τέλος μπερδεύτηκαν λίγο τα πράγματα με τις υπόλοιπες ομάδες. Είδαμε τι έγινε κιόλας, αλλά δεν θέλω να φτάσω στο σημείο και να σκέφτομαι τι έκαναν. Εμείς έπρεπε να κοιτάξουμε την ΑΕΛ χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι άλλοι. Σε κάθε παιχνίδι έπρεπε να μπαίνουμε για τη νίκη. Τελικά καταφέραμε χθες να τελειώσουμε με την υπόθεση παραμονή».

Αν θα έπρεπε να έχει τερματίσει σε υψηλότερη θέση η ομάδα: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα. Υπήρχαν παιχνίδια που θα έπρεπε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Βέβαια κι άλλα που ίσως έπρεπε να χάσουμε. Αλλά ας θυμηθούμε το παράδειγμα με τον Αστέρα. Η ομάδα είχε μπει καλά και βρέθηκε στο 30′ να χάνει 2-0. Ξαφνικά με μισή ευκαιρία χάναμε με τέσσερα γκολ. Με τον Ηρακλή μπήκαμε επιθετικά και με καλή ψυχολογία, ανοίξαμε το σκορ και τρώμε ένα αυτογκόλ που δεν γίνεται να ξαναμπεί. Το ίδιο με τη Βέροια. Τις ομάδες που έπρεπε να κερδίσουμε τις κοιτάξαμε στα ίσια, αλλά ήμασταν άτυχοι με κάποια τέρματα που δεχθήκαμε. Τη νέα χρονιά όμως πιστεύω πως θα είμαστε ακόμα καλύτερα».

Για τον κόσμος της ΑΕΛ: «Ήταν υπέροχο αυτό που ζήσαμε χθες με τον κόσμο στο γήπεδο. Αν η ΑΕΛ έχει αυτό το κόσμο δίπλα της δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα μέσα στο AEL FC ARENA. Τους ευχαριστούμε όλους»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα