Ο Ολυμπιακός για την έρευνα για το ματς με Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός για την έρευνα για το ματς με Πλατανιά

bet365

Από τη νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού υπογραμμίζεται σχετικά με την έρευνα της Εισαγγελείας Πειραιά για το ματς με Πλατανιά ότι δεν υπάρχει καν καταγραφή της αστυνομίας για τα γεγονότα που αναφέρονται.

Δεν προκύπτει ανησυχία από μεριάς της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις καταγγελίες του Πλατανιά αλλά και το γεγονός πως ξεκίνησε έρευνα η Εισαγγελεία Πειραιά. Τονίζεται πως τα γεγονότα που αναφέρονται δεν έχουν καν καταγραφεί από την αστυνομία και ότι ως εκ τούτου δεν τίθεται καν θέμα για την ομάδα. Επισημαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του την έκθεση της αστυνομίας που δεν αναφέρει κάτι το μεμπτό.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και η σχετική αναμονή επί της διαδικασίας, διότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα βγάλει τα όποια στοιχεία και... συμπεράσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα