Κατέθεσε το υπόμνημα ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Κατέθεσε το υπόμνημα ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας υπόμνημα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με τα επιπρόσθετα στοιχεία για την υπόθεση των επεισοδίων στον ημιτελικό αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός το πρωί της Δευτέρας κατέθεσε υπόμνημα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με νέα στοιχεία για την υπόθεση του ημιτελικού με την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες με επίσημες εκθέσεις ζητάνε τα επεισόδια να μην χαρακτηριστούν ως εκτεταμένα και ενώ στη νομολογία που επικαλούνται έχουν βασιστεί σε αποφάσεις του Αρείου Πάγου καταλήγοντας στο γιατί δεν πρέπει να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχετικά με την κατάθεση του Περικλή Λασκαράκη στον Ολυμπιακό αυτό που περιμένουν είναι να αξιολογηθεί σωστά γιατί σε τουλάχιστον επτά σημεία θεωρούν ότι έχει πει ψέματα κι έχει πέσει σε αντιφάσεις. Όπως προέκυπτε και ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να ήταν σωστός στους χρόνους του με το υπόμνημά του και με στοιχεία που θεωρεί ότι θα στηρίξουν την κατάθεση Λασκαράκη.

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΜΠΑ

Φαίνεται πως κατά πάσα πιθανότητα η απόφαση θα προκύψει την Τρίτη, ίδια ημέρα που εκδικάζεται και η υπόθεση του Σεμπά... Ίσως βγουν μαζί οι αποφάσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα