Φαράντος: «Mεγάλη ληστεία»!

Gazzetta team
Φαράντος: «Mεγάλη ληστεία»!

bet365

Ο Δημήτρης Φαράντος τα... έχωσε στη διαιτησία του ματς με την ΑΕΚ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Εϊμπαρ - Μπιλμπάο (21+).

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ, αγωνιστικά έχει πέσει στη Football League κι ο Δημήτρης Φαράντος ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα είπε στις δηλώσεις του στη Nova τόνισε: «Σήμερα είχαμε δύο αντιπάλους. Δεν θυμάμαι την ΑΕΚ να κάνει παραπάνω από μια δύο ευκαιρίες. Και αυτούς τους κύριους... Εμείς είχαμε 6-7 τετ α τετ . Ήταν μια μεγάλη ληστεία σήμερα, ντρέπομαι!»

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα, σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε σημαντικές απουσίες, έτσι ώστε να φρεσκάρουμε την επίθεσή μας, γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη σήμερα. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα ήταν πολύ καλή, αν και είχε δυο αντιπάλους σήμερα. Ο ένας ήταν ο παράγοντας τύχη. Είχαμε πάνω από 5-6 κλασικά τετ α τετ. Φέτος δεν θυμάμαι να έχουμε χάσει τόσες ευκαιρίες.

Κι έτυχε να γίνει αυτό ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Ο άλλος αντίπαλος ήταν, όπως θα είδατε κι εσείς... Ήσασταν μάρτυρες στο παιχνίδι, δεν μου αρέσει να διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές, αλλά έγιναν τραγικά λάθη εις βάρος μιας ομάδας. Μιλάμε για κόκκινες, για πέναλτι και όλα αυτά όταν το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαιτησία… Το ερώτημά μου είναι γιατί αυτός ο διαιτητής και αυτή η διαιτησία σήμερα εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα