Λυών - Μονακό 1-2

Gazzetta team
Λυών - Μονακό 1-2

bet365

Η εκπληκτική Μονακό συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λυών, την οποία κέρδισε με 2-1!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πεσκάρα - Ρόμα (21+).

Κούραση; Ποια κούραση; Η Μονακό πήρε την πρόκριση επί της Ντόρτμουντ στο Champions League και ταξίδεψε στη Λυών για το δυσκολότερο εμπόδιο προς τον τίτλο της Ligue 1, παίρνοντας δίκαια τη νίκη με 2-1, για να μείνει στην κορυφή.

Η ομάδα του Ζαρντίμ ήταν πολύ ανώτερη στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 36’ με κεφαλιά του Φαλκάο από κοντά! Στο 43’ ο Μπερνάρντο Σίλβα είδε την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι μετά την εντυπωσιακή σόλο προσπάθειά του, όμως στο 44’ ο Μπαπέ ήταν πιο εύστοχος και με άψογο τελείωμα έκανε το 0-2! Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη, μείωσαν σε 1-2 με τον Τουσάρ στο 51’, πίεσαν ανά διαστήματα μέχρι το 70’, με το παιχνίδι να ανοίγει στη συνέχεια, όμως τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα