Κολοβέτσιος: «Λάθος νοοτροπία»

Κολοβέτσιος: «Λάθος νοοτροπία»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Λάθος νοοτροπία»

bet365

Η εικόνα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, παρά τη νίκη, δεν ήταν καλή και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος εξήγησε το «γιατί».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πεσκάρα - Ρόμα (21+).

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο αμυντικός της Ενωσης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τους Μανόλο Χιμένεθ και Βασίλη Μπάρκα. «Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε ένα σωματείο όπως η ΑΕΚ που σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι να κερδίζει, αλλά και να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Η σημερινή μας νοοτροπία ήταν λάθος. Θα συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό για να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε αρχικά ο Κολοβέτσιος, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ρόλο στη βελτίωση της απόδοσης.

«Νομίζω ναι. Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα, όπως να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα και να είμαστε πιο δυνατοί στις μονομαχίες γιατί ξέραμε ότι η Λιβαδειά θα πήγαινε 100%. Ήταν παιχνίδι ζωής ή θανάτου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα