«Κλειστά χαρτιά» στον ΠΑΟΚ, αλλά…

«Κλειστά χαρτιά» στον ΠΑΟΚ, αλλά…

bet365

Στον ΠΑΟΚ δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους ενόψει της αυριανής (24/4) νέας παρουσίας του στην Πειθαρχική επιτροπή. Κρατούν κρυφά τα όπλα τους και το τι θα περιλαμβάνεται στο υπόμνημά τους,

Το θέμα που προέκυψε με την προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας Πειραιά, αναφορικά με το Ολυμπιακός-Πλατανιάς, κάτι που επιβεβαιώθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από τον πρόεδρο της ομάδας των Χανίων, Μανόλη Μαθιουλάκη, στο περιθώριο του σημερινού αγώνα στα Περιβόλια, εκλαμβάνεται στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο ως κάτι πολύ σοβαρό και δεν αποκλείεται να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στα χέρια της νομικής υπηρεσίας του «Δικεφάλου».

Στην Τούμπα αποφεύγουν να πουν το παραμικρό και συνεχίζουν να παρακολουθούν διακριτικά τα όσα αποκαλύπτονται και έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/4) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει συμπληρωματικά στοιχεία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, περιμένοντας να συμπεριληφθούν από τους δικαστές στο σκεπτικό τους για την απόφαση, που θα λάβουν για την υπόθεση του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, και αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (25/4).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα