Η βαθμολογία των πλέι οφ

Gazzetta team
Η βαθμολογία των πλέι οφ

bet365

Μια αγωνιστική απομένει για το τέλος του πρωταθλήματος, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παρουσία τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να είναι η μοναδική ομάδα που μπαίνει σε αυτά με βαθμό!

Έκλεισαν και μαθηματικά όλες οι θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ήττα της Ξάνθης, αλλά και οι νίκες των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ έδωσε και σε αυτούς τους δύο το εισιτήριο γι' αυτά. Με μία αγωνιστική να απομένει, η μεγαλύτερη διαφορά που μπορεί να αποκτήσει ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ σε αυτά πριν αρχίσουν, είναι των 2 βαθμών.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αυτό γιατί ακόμα και αν κερδίσει την Κέρκυρα ο «δικέφαλος» του βορά θα φτάσει τους 61 βαθμούς και η μέγιστη διαφορά που μπορεί να φτάσει με Πανιώνιο ή ΑΕΚ θα είναι 9 βαθμοί. Έτσι, καμία ομάδα δεν θα μπει στα πλέι οφ με μεγάλο αβαντάζ για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

H βαθμολογία των πλέι οφ αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα:

2. ΠΑΟΚ 1

3. Παναθηναϊκός 0

4. ΑΕΚ 0

5. Πανιώνιος 0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα