Και τώρα... Ολυμπιακός!

Γιώργος Τσακίρης
Και τώρα... Ολυμπιακός!

bet365

Από την Λιβαδειά απ' ευθείας στο ξενοδοχείο η ΑΕΚ, εκεί θα πάνε και οι Μάνταλος, Σιμόες, θα δειπνήσουν όλοι μαζί, θα κοιμηθούν και αύριο προπόνηση.

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της (και) στην Λιβαδειά, κέρδισε το ματς ως όφειλε, ξεχρέωσε το γραμμάτιο που είχε στο παρελθόν και το μακρινό πλέον 2013 και τώρα ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό! Δεν το σημειώνουμε έτσι απλά για να το γράψουμε... Με το που επιβιβάστηκαν στο πούλμαν για την επιστροφή στην Αθήνα, ξεκίνησε και η... δουλειά για την ρεβάνς του ημιτελικού με τους «ερυθρόλευκους».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Κι αυτό διότι ο Μανόλο Χιμένεθ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι δεν πρόκειται να έχουν ελεύθερο το βράδυ τους απόψε. Με την επιστροφή τους από την Λιβαδειά θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο (Holiday Inn) και θα δειπνήσουν και θα κοιμηθούν εκεί όλοι... Για τον λόγο αυτόν άλλωστε ενημερώθηκαν οι Πέτρος Μάνταλος και Αντρέ Σιμόες προκειμένου να βρίσκονται στο ξενοδοχείο και εκείνοι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ελεύθεροι θα είναι πλέον από αύριο το μεσημέρι (24/04). Κοινώς μετά τον ύπνο που θα κάνουν στο ξενοδοχείο και αφού πάρουν όλοι μαζί πρωινό, έπειτα θα πάνε να προπονηθούν στα Σπάτα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εκγύμνασης θα είναι ελεύθεροι οι «κιτρινόμαυροι» για να πάνε σπίτι τους και στις οικογένειές τους.

Με δυο... λόγια: ξεκίνησε η επιχείρηση ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα