Μπορντό για Ευρώπη!

Gazzetta team
Μπορντό για Ευρώπη!

bet365

Η Μπορντό εντυπωσιάζει, πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη και βρέθηκε πιο κοντά στο Εuropa League!

Τρένο η Μπορντό και μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Ατλαντικού απέναντι στη Ναντ ήρθε και το εύκολο τρίποντο κόντρα στη Μπαστιά με 2-0. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην 4η θέση και ακόμα πιο κοντά στην έξοδό τους στην Ευρώπη! Σε 14 λεπτά συνέβησαν όλα. Ο Μαλκομ στο 55ο λεπτό και ο Σανκαρέ στο 69' διαμόρφωσαν το 2-0. Στον αντίποδα, οι Κορσικανοί βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό, αφού βρέθηκαν στο -4 από τη ζώνη σωτηρίας.

Λοριάν... σωτηρίας! Μεγάλη εντός έδρας νίκη 5-1 επί της Μετς και οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικά βαθμολογική ανάσα, αφού βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Εξαιρετικός ο Καμπό, αφού με τα δυο του τέρματα σφράγισε το τρίποντο!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Επιστροφή στις νίκες για τη Λιλ, η οποία επικράτησε 3-0 της Γκινγκάμπ και ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της. Ο Ντε Πρεβίλ πέτυχε δυο τέρματα, ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε ο Εντερ. Η Ναντ συνέχισε την ανοδική της πορεία, περνώντας... αέρα από την έδρα της Καέν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπαμού, που σημείωσε τα δυο τέρματα της ομάδας του (2-0).

Ανάσα παραμονής για τη Ντιζόν, που επιβλήθηκε 3-2 της Ανζέ! Μάλιστα, ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη και μπήκαν στα πλέι άουτ. Ο Ντιονί βρήκε δίχτυα δυο φορές, ενώ σκόραρε και ο Μελού. Μανγκανί και Εκαμπί προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς, αλλά δεν είχαν βοήθειες...

Αποτελέσματα
Νανσί - Μαρσέιγ 0-0
Παρί - Μονπελιέ 2-0
Λοριάν - Μετς 5-1
Μπορντό - Μπαστιά 2-0
Λιλ - Γκινγκάμπ 3-0
Ντιζόν - Ανζέ 3-2
Καέν - Ναντ 0-2
23/04
Τουλούζ - Νις
Σεντ Ετιέν - Ρεν
Λυών - Μονακό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα