Φιορεντίνα - Ιντερ 5-4

Φιορεντίνα - Ιντερ 5-4

bet365

Η Ιντερ προηγήθηκε 1-2 όμως η επανάληψη ήταν καταστροφική αφού η Φιορεντίνα έχασε πέναλτι και έβαλε 4 γκολ στο τελικό 5-4 που αφήνει εκτός Ευρώπης τους Nerazzurri.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Σε ένα ματς-δυσφήμιση για τις ιταλικές άμυνες, Φιορεντίνα και Ιντερ προσέφεραν πολλά γκολ στο 5-4 του Artemio Franchi που αποτελεί τεράστιο πλήγμα στις ελπίδες της Ιντερ για έξοδο στο Europa League. Παρότι ο Χαντάνοβιτς έπιασε πέναλτι στο 1-2 και παρά το χατ-τρικ του Ικάρντι, οι Nerazzurri προδώθηκαν από την τραγική τους άμυνα και αφού συπμλήρωσαν 5 αγώνες χωρίς νίκη μένουν πίσω στη μάχη που ολοκληρώνεται σε 5 αγώνιστικές.

Πιο επιθετικά μπήκε η Ιντερ και προσπάθησε να απειλήσει με Γκαλιαρντίνι και Ζοάο Μάριο, ενώ η Φιορεντίνα έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο 9’ με την κεφαλιά του Μπερναρντέσκι, άουτ. Οι Viola σταδιακά ανέβηκαν και μετέφεραν το ματς στο αντίπαλο μισό, στο 17’ ο Χαντάνοβιτς έδιωξε τελευταία στιγμή και στο 21’ οι γηπεδούχοι καθυστέρησαν για να έδρθει το γκολ για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα στο 23’. Ο Βαλέρο έδωσε στον Μίλιτς, εκείνος έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά και ο Βεσίνο με πλασέ έστειλε την μπάλα στο ουρανό των δικτύων για το 1-0, το οποίο όμως δεν έμεινε πολύ αφού στο 29’ ο Πέρισιτς έκανε καταπληκτική ενέργεια και πέρασε στον Καντρέβα, ο Ιταλός άδειασε έναν αντίπαλο και γύρισε στον Κροάτη που από κοντά έκανε το 1-1.

Πριν προλάβει να καταλάβει η Φιορεντίνα τι έγινε, δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 34’ όταν ο Ζοάο Μάριο έπαιξε το 1-2 με τον Γκαλιαρντίνι και έβγαλε κάθετη στον Ικάρντι, ο οποίος νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ταταρουσάνου για το 1-2. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή στο φινάλε του πρώτου μέρους και είχαν και δύο ευκαιρίες αλλά ο Μπόρχα Βαλέρο νικήθηκε από τον Χαντάνοβιτς (44’) και ο Σλοβένος απέκρουσε στην προσπάθεια του Μιράντα για αυτογκόλ (45’).

Το πρώτο κομμάτι του δευτέρου μέρους ξεκίνησε χωρίς να έχει τον ρυθμό του πρώτου, όμως οι ομάδες είχαν σκοπό να προσφέρουν απλόχερα γκολ. Πρώτη προσπάθησε η ομάδα του Πιόλι αφού στο 52’ μετά το κακό διώξιμο του Ναγκατόμο ο Ντ’ Αμπρόζιο έκανε αχρείαστο πέναλτι το οποίο ο Μπερναρντέσκι προσπάθησε να μετατρέψει σε γκολ με τη χειρότερη εκτέλεση α λα Πανένκα και ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε. Στο 57’ ο Πάουλο Σόουζα έβγαλε τον Ιταλό, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους τιφόζι.

Στο 62’ ο Βαλέρο απείλησε μετά την προσπάθεια του νεοεισελθόντα, Ιλιτσιτς και στο επόμενο λεπτό ήρθαν τα πάνω-κάτω. Στο 63’ μετά το κόρνερ του Μπόρχα Βαλέρο ο Αστόρι με κεφαλιά έκανε το 2-2 και στο 64’ ο Ισπανός χαφ έδωσε με τακουνάκι στον Βεσίνο ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε 3-2 σκοράροντας για δεύτερη φορά στο ματς ενώ δεν είχε σκοράρει όλη τη σεζόν. Τα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους όμως συνεχίστηκαν. Στο 70’ Μπαμπακάρ έφυγε στην κόντρα και με όμορφο φαλτσαριστό σουτ μπροστά στον Μεδέλ έκανε το 4-2 και ο ίδιος στο 79’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2 μετά την ασίστ του Σαλσέδο από δεξιά.

Από το 88’ μέχρι το τέλος του αγώνα, η Ιντερ προσπάθησε να γίνει… Μπαρτσελόνα. Στο 88’ ο Ικάρντι γύρισε μέσα από την περιοχή και σούταρε δοκάρι-και-μέσα για το 5-3 και στο 92’ ύστερα από κόρνερ του Καντρέβα έγραψε το 5-4 κάνοντας το ματς θρίλερ. Και έτσι ήταν αφού στο 95’ ο Αστόρι χρειάστηκε να κόψει πάνω στη γραμμή για να κρατήσει τη νίκη για την ομάδα του.

Φιορεντίνα (Πάουλο Σόουζα): Ταταρουσάνου, Αστόρι, Σάντσες, Τόμοβιτς (54’ Σαλσέδο), Μίλιτς, Τέγιο (82’ Κριστόφορο), Βεσίνο, Μπαντέλι, Βαλέρο, Μπερναρντέσκι (57’ Μπερναρντέσκι), Μπαμπακάρ.

Ιντερ (Στέφανο Πιόλι): Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο (73’ Εντερ), Μιράντα, Μεδέλ, Ντ' Αμπρόζιο, Γκαλιαρντίνι, Κοντογκμπιά (76’ Μπρόζοβιτς), Ζοάο Μάριο, Καντρέβα, Πέρισιτς, Ικάρντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα