Αταλάντα - Μπολόνια 3-2

Αταλάντα - Μπολόνια 3-2

bet365

Οι Μπεργκαμάσκι έκαναν τα εύκολα δύσκολα με την Μπολόνια αλλά τελικά νίκησαν (3-2) και ανέβηκαν στην 4η θέση της Serie A!

Κάθε ματς, πλέον, είναι τελικός στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη και τον πρώτο τον πήρε η Αταλάντα. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι προηγήθηκε νωρίς με 2-0 αλλά επέτρεψε στους Ροσομπλού να την ισοφαρίσουν, για να καθαρίσει τελικά ο Καλντάρα με το γκολ Νο7 φέτος, περισσότερα από κάθε άλλο αμυντικό του Campionato! Στην 4η θέση με παιχνίδι περισσότερο οι Μπεργκαμάσκι, οι οποίοι είναι η ομάδα της Serie A με τα περισσότερα γκολ από κόρνερ (12) και αυτή που έχει πάρει τα περισσότερα από αμυντικούς (16) σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την Αταλάντα αφού στο 3' ο Κόντι, από θέση οφσάιντ μετά την κάθετη του Γκόμες, νίκησε τον Ντα Κόστα για το 1-0. Με ψυχολογία πλέον, οι Μπεργκαμάσκι επιχείρησαν να βάλουν από νωρίς βάσεις νίκης και πίστεψαν ότι το έκαναν στο 14', όταν ο Πετάνια γύρισε από δεξιά και ο Φρόιλερ έκανε το 2-0. Σκορ που δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στο 16' ο Ντέστρο έκανε την προβολή μετά το γύρισμα του Ντι Φραντσέσκο και έβαλε ξανά στο ματς την Μπολόνια (2-1). Λίγα λεπτά μετά, στο 22', η Αταλάντα έχασε με τραυματισμό τον Κεσί (μπήκε ο Κριστάντε) και στο 42' έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του ελεύθερου Καλντάρα, μετά το φάουλ του Γκόμες, για να βάλει τρίτο γκολ και να καθαρίσει από το ημίχρονο.

Αφού δεν το έκανε αυτό, η ομάδα του Γκασπερίνι αγχώθηκε στην επανάληψη και συγκεκριμένα από το 61', όταν ο Τζεμαϊλί έδωσε στον Ντι Φραντσέσκο και αυτός έκανε το 2-2 εντός περιοχής. Η Αταλάντα χρειάστηκε λίγα λεπτά για να συνέλθει ψυχολογικά και τελικά τα κατάφερε στο 75', όταν ο Καλντάρα, μετά την εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος, αφού στο 88' ο Μπερίσα απέκρουσε τον κεραυνό του Ντι Φραντσέσκο και στο 90' ο Σπινατσόλα απομάκρυνε πάνω στη γραμμή μετά την προσπάθεια του Ντέστρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα