Πέντε απόντες και το τελευταίο του Μάκου

Gazzetta team
Πέντε απόντες και το τελευταίο του Μάκου

bet365

Ο Ελληνας μέσος δεν είναι ούτε στην αποστολή για Θεσσαλονίκη ενώ για το τελευταίο ματς είναι τιμωρημένος όπερ σημαίνει πως το παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν το τελευταίο του με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Με συνολικά έξι απουσίες θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Παναιτωλικός για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τιμωρημένους Πάουλο και Ροντρίγκες αλλά και τους τραυματίες, Παπαδόπουλο, Μαρκόφσκι και Παπουτσογιαννόπουλο.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Γρηγόρη Μάκο ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε για ακόμα ένα ματς στην αποστολή. Ο Ελληνας μέσος δεν ήταν στα πλάνα του Χάβου και στο παιχνίδι με την Βέροια ενώ για το τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ετσι το ματς με την Ξάνθη ήταν το τελευταίο του μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει και δεν πρόκειται ν' ανανεωθεί. Ετσι ο 30χρονος μέσος αποχαιρετά το Αγρίνιο έχοντας συνολικά 57 εμφανίσεις (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και τρία γκολ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:
Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Παπάζογλου, Ρέι, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Βακράκος, Γιαννιώτης, Λόπες, Καβουσάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Κυριακίδης και Βασιλούδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα