Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 2-3

Γιώργος Καραμάνος
Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 2-3

bet365

Οι Βεστφαλοί πήραν το «Borussia derby», με τον Γκερέρο στο 87' να τους χαρίζει το 2-3 στην Γκλάντμπαχ και να τους βοηθάει να επουλώσουν τις πληγές τους από βόμβες και αποκλεισμό.

Ταλαιπωρήθηκε όσο δεν πάει για ποδοσφαιρική ομάδα. Βόμβες, τραυματίες, σοκ και ένας στενάχωρος αποκλεισμός στο Champions League. Και ακολουθούσε η δύσκολη έξοδος στην Γκλάντμπαχ. Πόσο μάλιστα από τη στιγμή που βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ. Τελικά όμως η Ντόρτμουντ κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, να κλέψει το διπλό στο «Μπορούσια Παρκ» και με το γκολ του Γκερέρο στο 87', να φτάσει στο 2-3 και στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί άδικα με το πέναλτι του Ρόις (9'), μιας και η ανατροπή του Πούλισιτς είχε γίνει εκτός περιοχής. Στο 43' όμως είχε ισοφαρίσει με πλασέ ο Στιντλ και στο 48' ο Σμέλτσερ με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα 2-1 στους γηπεδούχους. Ωστόσο, στο 57' πέρασε στο ματς ο Ομπαμεγιάνγκ και δύο λεπτά αργότερα έκανε τη διαφορά, καθώς δεν αστόχησε στο τετ α τετ, φτάνοντας τα 29 γκολ στο πρωτάθλημα.

Εκτοτε, η Ντόρτμουντ αύξησε την πίεση. Ο Γκερέρο (83') σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, αλλά ο ίδιος ήταν που βρήκε το γκολ της νίκης με τον πιο απίθανο τρόπο. Αν και από τους πιο κοντούς του γηπέδου, ο Πορτογάλος μπακ έπιασε την ανάποδη κεφαλιά και έστειλε την ομάδα του στο +1 από την Χόφενχαϊμ σε αυτή τη μεταξύ τους μάχη για την απ' ευθείας πρόκριση στους ομίλους. Αντιθέτως, η Γκλάντμπαχ έχασε έδαφος για να προλάβει το Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα