«Αν το βίντεο μας διαψεύσει, αποσυρόμαστε...»

«Αν το βίντεο μας διαψεύσει, αποσυρόμαστε...»

bet365

Ο παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων Μίλτος Καλόγηρος, μίλησε στο gazzetta.gr επιβεβαιώνοντας τα όσα κατέθεσε ο β' παρατηρητής, Περικλής Λασκαράκης, τονίζοντας ότι αν λέει ψέματα δεν θα ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Ο Μίλτος Καλόγηρος είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αφού ήταν μάρτυρας των όσων συνέβησαν μετά το τέλος του επεισοδιακού ημιτελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Ο παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας ότι όσα κατέθεσε ο Περικλής Λασκαράκης είναι αλήθεια, ενώ δήλωσε ότι αν λέει ψέματα δεν θα ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο gazzetta.gr:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

- Είστε στο επίκεντρο αυτές τις μέρες, χωρίς καν να σας δοθεί η δυνατότητα να καταθέσετε για τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη...

«Δεν έχει σημασία αν κατέθεσα εγώ, αφού ο Περικλής Λασκαράκης είπε όλα όσα έγιναν. Η δική μου μαρτυρία θα ήταν ακριβώς ίδια, γιατί η αλήθεια δεν έχει πολλά πρόσωπα! Είναι μια!»

- Γιατί όμως δεν γράφτηκε η έκθεση του παρατηρητή κατά τον τρόπο που κατέθεσε ο Λασκαράκης;

«Δεν ξέρω γιατί ο παρατηρητής δεν σημείωσε με λεπτομέρειες τα περιστατικά. Ήταν εκεί και τα είδε. Αρκέστηκε στο "εξύβριση" και στο "απώθηση", χωρίς να εξηγεί με λεπτομέρειες. Τι σημαίνει εξύβριση; Το "άντε γ.." και το "θα σε γ... αν" είναι το ίδιο; Η απώθηση; Το ίδιο αν σε ακουμπήσει ένας, το ίδιο αν σε πάνε καροτσάκι δέκα, ρίχνοντας και καμιά..."ψιλή"; Θα έλεγα ότι η έκθεση έχει μια...δημιουργική ασάφεια!»

- Η πλευρά του Ολυμπιακού αμφισβητεί όμως αυτά που ο κ. Λασκαράκης είπε...

«Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει καλύτερο για την ομάδα του. Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο 30 χρόνια και τα έχω δει πολλές φορές. Αν ο Ολυμπιακός αμφισβητεί ας δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες. Αν μια λέξη απ´ όσα λέμε είναι ψέματα, δηλώνω δημόσια πως δεν θα ξανασχοληθώ με το ποδόσφαιρο!»

- Σας αγχώνει όλη η διαδικασία; Μιλήσατε για περίεργα τηλεφωνήματα... Απειλητικά;

«Όχι, δεν με αγχώνει. Θέλω να πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει σελίδα. Θα με άγχωνε περισσότερο να ξέρω την αλήθεια και να πρέπει να κοιμάμαι κρύβοντάς την. Έτσι δεν θα πάμε ποτέ μπροστά...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα