Λαμία - Πανσερραϊκός 3-1

Gazzetta team
Λαμία - Πανσερραϊκός 3-1

bet365

Με το... καλημέρα του αγώνα, η Λαμία πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ-οφσάιντ και στην συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να «καθαρίσει» με 3-1 τον Πανσερραϊκό και με ένα ματς περισσότερο να πιάσει τον Απόλλωνα στην κορυφή, ενώ παράλληλα πήγε στο +9 από τον Άρη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Φιορεντίνα – Ιντερ, αν ο Ικάρντι ανοίξει το σκορ (21+).

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με πολλές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, η Λαμία επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού και έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Super League. Με το τρίποντο αυτό οι... μπλε έφτασαν τους 68 βαθμούς, έφτασαν στην πρώτη θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης και αύξησαν στους 9 την διαφορά τους από τον Άρη, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.

Στον συγκεκριμένο αγώνα είχαμε όπως αναφέραμε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους και η αλήθεια είναι πως είχαν απόλυτο δίκιο. Και πως να μην έχουν άλλωστε όταν το γκολ που άνοιξε το σκορ προήλθε από θέση οφσάιντ. Και όταν λέμε οφσάιντ, δεν λέμε μόνο τον σκόρερ (Μπουλούλης), αλλά συνολικά πέντε παίκτες της Λαμίας!!!

Οι γηπεδούχοι στο 6' κατάφεραν να κάνουν αυτό που θέλει να πετυχαίνει κάθε ομάδα στην έδρα της, να ανοίξουν γρήγορα το σκορ με τον Μπουλούλη να κάνει το 1-0 με κεφαλιά από καθαρή όπως αναφέραμε θέση οφσάιντ. Παρά το γρήγορο τέρμα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά στο 39' οι παίκτες του Τεννέ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Για την ακρίβεια το πέτυχε ο Καψάλης εναντίον της ομάδας του, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Οι «κόκκινοι» ωστόσο αντέδρασαν και στο 43' κατάφεραν να μειώσουν με κεφαλιά του Τσελεπίδη, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν αυτό το 2-1 ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να μπουν με περισσότερες αξιώσεις στο δεύτερο.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραγιάννης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν χωρίς πρόβλημα το συγκεκριμένο προβάδισμα, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν για να μπουν και πάλι στο ματς.

Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (76′ Βάντερσον), Ντουρμισάι (86′ Πατσαρούχας), Βαλιός, Αυγενικού, Ρότσα, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος (72′ Τσούκαλος).

Πανσερραϊκός (Διλμπέρης): Ρίστιτς, Γαβριηλίδης, Ιωαννίδης, Καψάλης, Τσελεπίδης (46′ λ.τ Παπατζίκος), Τσιμίκας, Ντοράγκι, Ρούτσης, Πόζογλου (70′ Τσούτσης), Κανούλας, Φουσού (82′ Ταχματζίδης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα