Το... μήνυμα συσπείρωσης από την Θύρα 7

Gazzetta team
Το... μήνυμα συσπείρωσης από την Θύρα 7

bet365

Η Θύρα 7 έστειλε μέσω των social media τα... μηνύματά της για το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και γενικά για τις εξελίξεις των ημερών.
Πιο αναλυτικά το post στο Facebook:
Όλοι και απ’ την Ελλάδα όλη! Ο πόλεμος που έχει κηρυχτεί στον Ολυμπιακό μας τα τελευταία χρόνια, από το αντιολυμπιακό μπλοκ της «εξυγίανσης» που συνθέτουν οι διοικήσεις των άτιτλων και τζαμπατζήδων προέδρων και υπηρετεί ο επικοινωνιακός συρφετός, κορυφώνεται. Στον πόλεμο αυτό, ήρθε η ώρα να λάβουμε μέρος και εμείς. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και της Θύρας 7 παίρνοντας θέσεις μάχης… στην κερκίδα! Με συσπείρωση, ενότητα και οδηγό την τρέλα μας για αυτό που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την υπερασπιστούμε.
Ζητάμε συγνώμη από τον Έφηβο που ο εφησυχασμός λόγω της απόλυτης κυριαρχίας, «χαλάρωσε» τα αντανακλαστικά μας τα προηγούμενα χρόνια και δεν έκοψε τις ορέξεις τους ευθύς εξαρχής.
Τώρα πλέον έχουν καταλάβει όλοι οι Ολυμπιακοί τι παιχνίδι παίζεται και ποια είναι τα σχέδια τους.
Όλοι αυτοί, υφυπουργοί που τρώνε και πίνουν μαζί με τους λασπολόγους, Ζουράριδες που πιάνουν στο στόμα τους τον λαό του Ολυμπιακού, ήρθε η ώρα να θυμηθούν ότι με τον Θρύλο και τον κόσμο του δεν έπαιξε ποτέ κανείς. Και όποιος είχε την ατυχία να το κάνει ΕΧΑΣΕ πανηγυρικά!
Καλούμε τους Ολυμπιακούς από όλη την Ελλάδα, τα μέλη των συνδέσμων της Θύρας 7 σε όλη την επαρχία την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Όλοι μαζί όπως ξέρουμε! Όλοι μαζί όπως μεγαλώσαμε!
Την Κυριακή θα είμαστε όλοι στο Ναό για να πανηγυρίσουμε το 7ο σερί πρωτάθλημα και να στείλουμε τα μηνύματα μας προς πάσα κατεύθυνση!
Και θα είμαστε παντού και σε όλα τα αθλήματα σε όλα τα παιχνίδια και τις απονομές που έρχονται για να διευρύνουν την «ερυθρόλευκη» παντοκρατορία!
Η επαρχία ήταν είναι και θα είναι πάντα πιστή και δίπλα στον Ολυμπιακό μας!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ!
ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα