Η «μάχη» των πλέι οφ

Γιώργος Ντυμένος
Η «μάχη» των πλέι οφ

bet365

Η Ξάνθη κυνηγά... ακραία σενάρια ώστε να βρεθεί στην πεντάδα, όπου θα βρεθούν σήμερα και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ αν δεν κερδίσει στην Λάρισα, ανεξάρτητα από τα δικά τους αποτελέσματα
Ως κάτι «τυπικό» φαντάζει η μαθηματική παρουσία του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στα πλέι οφ, καθώς επίσημα η Ξάνθη ακόμη τους απειλεί και παραμένει στο «κόλπο». Ομως η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και ξέχωρα από το δικό της απόλυτο (2χ2) μέχρι το τέλος, για να μπει «σφήνα» σε «πράσινους» και «κιτρινόμαυρους» θα πρέπει να δείξει... τάσεις αυτοκτονίας έστω ένας εκ των δύο. Μάλιστα αν οι Θρακιώτες δεν κερδίσουν σήμερα στην Λάρισα, τότε το «τριφύλλι» και η Ενωση θα «κλειδώσουν» μαθηματικά την είσοδό τους στην πεντάδα, ανεξάρτητα τι θα κάνουν κόντρα σε Ατρόμητο και Λεβαδειακό αντίστοιχα.
Ας δούμε τι «χρειάζονται» οι ομάδες, στα εναπομείναντα δύο ματς της κανονικής περιόδου.
*Παναθηναϊκός: Χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την είσοδό του στα πλέι οφ ή να μην κάνει το απόλυτο (2χ2) η Ξάνθη. Και αυτό γιατί υστερεί σε μονή ισοβαθμία με την Ξάνθη στους 51 και έρχεται τελευταίος σε τριπλή με τους Θρακιώτες και την ΑΕΚ στους ίδιους πόντους.
*ΑΕΚ: Με δύο δικούς της βαθμούς ή αν δεν κάνει το απόλυτο (2χ2) η Ξάνθη, θα είναι και μαθηματικά στα πλέι οφ. Υπερτερεί σε μονή ισοβαθμία με τους Θρακιώτες, ενώ έρχεται δεύτερη σε τριπλή στους 51 με Παναθηναϊκό, Ξάνθη.
*Ξάνθη: Αν δεν χάσει ο Παναθηναϊκός και παράλληλα κερδίσει η ΑΕΚ, μένει αυτόματα εκτός πεντάδας. Για να μπει στα πλέι οφ πρέπει να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος (2χ2) και ταυτόχρονα είτε η Ενωση να πάρει το πολύ έναν βαθμό στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια ή οι «πράσινοι» να γνωρίσουν μόνο ήττες στο φινάλε της κανονικής διάρκειας (υπερτερεί σε μονή ισοβαθμία με το «τριφύλλι» και έρχεται πρώτη σε τριπλή ισοβαθμία στους 51 με τους «πράσινους» και τους «κιτρινόμαυρους»).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (51)
Ατρόμητος
ΑΕΛ
ΑΕΚ (49)
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα*
ΞΑΝΘΗ (45)
ΑΕΛ*
Βέροια
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα