Παρέα Μαραντόνα-Ντε Βινσέντι (pic)

Gazzetta team
Παρέα Μαραντόνα-Ντε Βινσέντι (pic)

bet365

Ο πρώην μάγος του ΠΑΣ Γιάννενα και για ελάχιστα του Ολυμπιακού, φωτογραφήθηκε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να ποζάρει με τη φανέλα του.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην ακούμπησε το 2013, αλλά στον ΠΑΣ Γιάννενα άφησε εξαιρετικές αναμνήσεις. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι όμως έχει έναν ακόμα πιο σπουδαίο θαυμαστή. Για την ακρίβεια τον πιο σπουδαίο του ποδοσφαίρου. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε στο Ντουμπάι και εκεί συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Σαμπάμπ.

Οι δύο Αργεντινοί γνωρίζονται από πιο παλιά. Ετσι φωτογραφήθηκαν μαζί, με το Ντιεγκίτο να προσφέρει πολλά... κανονάκια καταξίωσης στον Ντε Βινσέντι. «Πόση υπερηφάνεια που το απόλυτο 10 κρατάει στα χέρια του τη φανέλα μου», έγραψε στο Twitter ο νυν επιτελικός, ποστάροντας την τιμητική φώτο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα