Ευρεία σύσκεψη στην ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Ευρεία σύσκεψη στην ΑΕΚ

bet365

Στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ... ξεκίνησε το ντέρμπι για όλους στην Ένωση και η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό με τη συμμετοχή όλων των στελεχών.

Μπορεί το ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (η ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου) να αργεί ακόμη αφού θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 26 Απριλίου, όμως ήδη στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ όπως είναι λογικό... τρέχουν σε ρυθμούς ντέρμπι. Αυτό αποδεικνύεται από τη σύσκεψη που έγινε (ευρεία μάλιστα) στα γραφεία της Ένωσης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αντικείμενο φυσικά της σύσκεψης ήταν το ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τη συμμετοχή όλων των στελεχών και αφορούσε εννοείται την προετοιμασία ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης και ειδικά τα μέτρα ασφαλείας και όλα όσα θα πρέπει να γίνουν για το ματς. Έγινε συζήτηση σε κάθε λεπτομέρεια και εννοείται πως θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες συσκέψεις...

Λεπτομέρειες που αφορούν από τους προελέγχους των εισιτηρίων για να μην πλησιάσει στο ΟΑΚΑ άνθρωπος χωρίς εισιτήριο (πριν αλλά και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα), τις όποιες βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο για να θωρακισθεί η ασφάλεια του ματς, τον τρόπο μετάβασης, το πότε θα ανοίξουν οι θύρες και γενικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας που αφορούν το ντέρμπι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Εννοείται πως έπειτα από την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Λιβαδειά και κυρίως από Δευτέρα όλα τα παραπάνω θα έχουν κορυφωθεί ενώ εννοείται πως όλα αυτά γίνονται σε απόλυτη συνεργασία και με τους οπαδούς μας που έχουν ήδη λάβει το μήνυμα της αυτοπροστασίας για την ομάδα. Ο βασικός στόχος είναι να γίνει το παν προκειμένου να διεξαχθεί ένα παιχνίδι με όλα τα μέτρα ασφάλειας προκειμένου να αποφευχθεί το παραμικρό που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα μέσα και στο κλίμα των ημερών.

Προς αυτή την κατεύθυνση Θα υπάρξουν από Δευτέρα και μηνύματα προς τον κόσμο, επαφές με τους οργανωμένους, θα γίνουν τα πάντα ώστε η ΑΕΚ να είναι προφυλαγμένη από κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκύψει για να διεξαχθεί το ματς με τις καλύτερες συνθήκες όπως βεβαίως και όλα τα ντέρμπι που έχει διοργανώσει στο ΟΑΚΑ η Ένωση...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα