Τρεις βραβεύσεις στην Τούμπα

Τρεις βραβεύσεις στην Τούμπα

Gazzetta team
Τρεις βραβεύσεις στην Τούμπα

bet365

Το μεσημέρι του Σαββάτου (22.04) στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας στις 12:45 θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις στους Σάχοφ, Πέλκα και Μπίσεσβαρ.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο Εβγέν Σάχοφ θα παραλάβει το βραβείο του 11888 MVP Μαρτίου. Ο Ουκρανός ήταν εξαιρετικός στα παιχνίδια του μήνα και επιβραβεύτηκε από τους φίλους του paokfc.gr και του PAOK FC Official App με τον πρώτο του ατομικό τίτλο με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το Regency Casino Best Goal Μαρτίου. Ο νεαρός άσος πέρασε στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο σαν αλλαγή και με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα χάρισε το τρίποντο στον Δικέφαλο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τέλος ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα βραβευθεί για το Best Goal της 27ης αγωνιστικής της Super League. Η εξαιρετική ενέργεια και το άψογο τελείωμα του στο Περιστέρι, στο δεύτερο μόλις λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, ήρθε πρώτο σε προτιμήσεις στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η Super League, η Nova και ο ΠΣΑΠ, κερδίζοντας την αναγνώριση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα