Πέσιμο από Ράμος, Ρονάλντο, Πέρεθ σε Λεβαντόφσκι

Γιώργος Καραμάνος
Πέσιμο από Ράμος, Ρονάλντο, Πέρεθ σε Λεβαντόφσκι

bet365

Μετά το Ρεάλ-Μπάγερν, οι δύο σούπερ σταρς και ο πρόεδρος των Μαριλένων έκαναν ψηστήρι στον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος αποτελεί διαχρονικό στόχο της Βασίλισσας.

Με τη λήξη της ρεβάνς στην Μαδρίτη, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έτρεξε στο δωμάτιο των διαιτητών, ζητώντας από τον ρέφερι, Βίκτορ Κασάι, εξηγήσεις αναφορικά με τις λανθασμένες υποδείξεις, που συνέβαλαν στον αποκλεισμό της ομάδας του. Αυτό ήταν κάτι γνωστό. Αυτό όμως που πληροφορεί ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος Γκιγιέμ Μπαλαγκέ, είναι πιο σημαντικό, σχετικά με το τι συνέβη έξω από το συγκεκριμένο δωμάτιο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Εκεί ο Πολωνός φορ της Μπάγερν φέρεται να είχε τρεις σημαντικές συναντήσεις με τους πιο σπουδαίους της Ρεάλ. Αρχικά ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος που τον πλησίασαν και του είπαν σύμφωνα με τον Μπαλεγκέ, ότι τον περιμένουν στην Μαδρίτη και ότι υπάρχει χώρος για εκείνον στην ομάδα (σ.σ.: προδοσία στον Μπενζεμά αυτό).

Στη συνέχεια του έπιασε κουβεντούλα ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ τον θαυμάζει από τότε που του έβαλε τέσσερα γκολ με την Ντόρτμουντ και έσπευσε να τον προσεγγίσει σε φιλικό επίπεδο, ρωτώντας για την γυναίκα του που είναι έγκυος και εάν είναι καλά στην υγεία της. Κάπως έτσι όμως γίνεται πιο προσωπική η επαφή.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Λεβαντόφσκι τρομερά δύσκολα θα φύγει από το Μόναχο. Πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2021 και εκτόξευσε τις απολαβές του από τα οκτώ στα 15 εκατ. ευρώ ετησίως. Ακόμα και να ήθελε ο ίδιος πάντως να πάρει μεταγραφή, οι Βαυαροί θα ζητούσαν πάνω από 70 εκατ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα