«Οι επαγγελματικές ομάδες έχουν και υποχρεώσεις… »

Gazzetta team
«Οι επαγγελματικές ομάδες έχουν και υποχρεώσεις… »

bet365

Ο Πλατανιάς τοποθετήθηκε εκ νέου στο γηπεδικό ζήτημα που υπάρχει στην πόλη των Χανίων
Νέα ανακοίνωσε με αφορμή την χρήση των γηπέδων Μάλεμε και Περιβολίων εξέδωσε ο Πλατανιάς, όπου ουσιαστικά «απαντά» σε πρόσφατες τοποθετήσεις του Κισσαμικού και των Χανίων.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρότι δεν επιθυμούμε διάλογο για το συγκεκριμένο θέμα, μετά τις «απαντήσεις» των δυο ΠΑΕ της Football League του Νομού μας, θέλουμε για τελευταία φορά να τους απευθύνουμε το ακόλουθο ερώτημα και να διευκρινίσουμε τα εξής:
Γιατί άραγε δεν απαντούν στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά αναφέρονται σε «…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Oπως, ότι ο ένας είναι φτωχός και δεν έχει να πληρώσει και ο άλλος ότι πρέπει να αγωνίζεται, επειδή έχει δικαίωμα, στα γήπεδα του τόπου του;
Το θέμα για τον Πλατανιά είναι απλό και ξεκάθαρο: Όλοι πρέπει να παίζουν, όμως αφού δεν υπάρχει από πουθενά οικονομική βοήθεια δεν γίνεται να ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και οι υπόλοιποι να σφυρίζουν αδιάφορα στο δούναι, αλλά να διαμαρτύρονται στο λαβείν. Αν τώρα, οι δυο ΠΑΕ έχουν κάποιες ιδέες πως θα μειωθούν τα έξοδα συντήρησης των γηπέδων ή κάποιες λύσεις χρηματοδότησης, όπως ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο «ένας» ας τις αποκαλύψουν και να τις εφαρμόσουμε. Ή ακόμη αν θέλουν, μπορούν και να αναλάβουν την συντήρηση του γηπέδου των Περιβολίων και ο Πλατανιάς να τους πληρώνει το μερίδιο που του αναλογεί.
Αλλά λύσεις όπως «πληρώνεις εσύ και παίζω εγώ» αντιλαμβάνονται όλοι ότι δεν είναι δυνατό να ισχύσουν. Πρέπει λοιπόν να γίνει ξεκάθαρο, ότι ο Πλατανιάς δεν είναι κηδεμόνας, ούτε χρηματοδότης κανενός και επιτέλους ας συνειδητοποιήσουν όσοι αναλαμβάνουν επαγγελματικές ομάδες ότι έχουν και υποχρεώσεις…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα