Παυλίδης: «Εμείς παίζουμε τα ματς στα ίσια»

Παυλίδης: «Εμείς παίζουμε τα ματς στα ίσια»

Παυλίδης: «Εμείς παίζουμε τα ματς στα ίσια»

bet365

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Άρη άφησε ξεκάθαρες αιχμές σχετικά με το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που επιδεικνύουν οι αντίπαλοι των πρωτοπόρων της Football League.

Στη σημερινή(21/4) media day του Άρη, ο Μπάμπης Παυλίδης ρωτήθηκε για το πρόγραμμα των αγώνων που ακολουθεί αλλά και τον ρόλο του ΟΦΗ, όπου σημείωσε ότι… «ο ΟΦΗ είναι μία από τις καλές ομάδες και θα παίξει ρόλο ρυθμιστή. Οι άλλες οι ομάδες κερδίζουν εύκολα, ενώ εμείς τα παίζουμε στα ίσια όλα τα ματς. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, είπε: «Προέρχεται από συνεχόμενες ήττες αλλά για μας αυτό έχει μικρή σημασία. Δεν έχουμε περιθώρια για νέες απώλειες. Θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα