Λασκαράκης: «Με κλώτσησαν άνθρωποι του Ολυμπιακού»!

Λασκαράκης: «Με κλώτσησαν άνθρωποι του Ολυμπιακού»!

Λασκαράκης: «Με κλώτσησαν άνθρωποι του Ολυμπιακού»!

Κατάθεση... σοκ από τον β' παρατηρητή του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ! Ο Περικλής Λασκαράκης κατέθεσε πως δέχθηκε επίθεση και κλωτσιές από ανθρώπους του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

H κατάθεση του β' παρατηρητή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης", Περικλή Λασκαράκη:

«Στο ημίχρονο του αγώνα, βρισκόμουν στον χώρο μετά τη φυσούνα, και εφόσον εισήλθαν διαιτητές και παράγοντες στα αποδυτήρια, ζήτησα να είναι ανοικτές οι πόρτες που ήταν εκεί. Η μία πόρτα ήταν κλειστή, ζήτησα από σεκιούριτι να την ανοίξει, μου είπε ότι ήταν κλειδωμένη από μέσα. Χτύπησε και ο αστυνομικός την πόρτα, κάποια στιγμή άνοιξε και βγαίνουν άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι μου επιτέθηκαν. Αρχισαν να με σπρώχνουν, υπήρχαν αστυνομικοί εκεί, δέκα τον αριθμό. Μου επιτέθηκαν, άρχισαν να με σπρώχνουν, να με βρίζουν, να με απειλούν. Μ..., παλιο..., καραγκιόζη, ήρθες εδώ να μας γ..., τσουτσέκι του Μπέου, είσαι στημένος. Ένιωσα σοκ, ακόμη νιώθω. Έφαγα 2-3 κλωτσιές. Μου τραβούσαν την γραβάτα, η αστυνομία με πήρε και με οδήγησε στο γραφείο μου. Από μόνος μου δεν μπορούσα να λειτουργήσω κανονικά.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Παρόντες ήταν ο παρατηρητής και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και ο παρατηρητής των τηλεοπτικών. Ήταν άτομα της γηπεδούχου ομάδας, πολλοί φορούσαν κόκκινες φόρμες. Για το τέλος του αγώνα, εισήλθαν στην φυσούνα οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές και οι αποστολές, οι παίκτες του πάγκου. Εισερχόμενοι οι παίκτες και οι παράγοντες, τους ακολουθήσαμε εγώ και οι υπόλοιποι παρατηρητές και ο γιατρός. Ο γιατρός ανησυχούσε για την ερυθρότητα του σώματος μου. Μπαίνοντας μέσα στη φυσούνα βλέπω μια εκτεταμένη συμπλοκή. Αμέσως μετά τη φυσούνα, στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, δεν είδα διαιτητές, δεν είδα ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας.

Είδα ΜΑΤ, είδα από την δεξιά πλευρά 2-3 άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ που δεχόντουσαν επίθεση από άτομα που δεν μπορώ να αναγνωρίσω. Υπήρχαν πάνω από 30 άτομα εκεί μέσα. Οι αστυνομικοί απώθησαν αυτούς που επιτέθηκαν στους παίκτες της ΑΕΚ. Τρέξαμε φοβισμένοι και πηγαίνοντας εκεί είδαμε ότι 1-2 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τα ΜΑΤ που μέχρι τότε είχαν ρόλο διαχωριστικό. Επιτέθηκαν τα ΜΑΤ στους ανθρώπους αυτούς και τους περιόρισαν στην γωνία. Δεν είδα παίκτες του Ολυμπιακού. Ο παρατηρητής των τηλεοπτικών μου είπε ότι στον χώρο ήταν ο Μποτία και τον διευκόλυνε αυτός να πάει στα αποδυτήρια. Μετά μπήκα γραφείο παρατηρητών και έμεινα μέχρι να φύγω. Όταν εισήλθα στην φυσούνα, οι διαιτητές δεν ήταν εκεί, προφανώς είχαν ήδη εισέλθει μέσα. Για επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια, δεν μπορώ να καταθέσω, δεν ήμουν παρών».

Στη συνέχεια του έγιναν ερωτήσεις από το νομικό του ΠΑΟΚ, Μπίρδα:

-Πόσα άτομα ήταν αυτά που βγήκαν από κλειδωμένη πόρτα και σας προπηλάκισαν;

Λασκαράκης: «Ήταν πάνω από δέκα».

- Σας επιτέθηκαν όλοι;

«Δεν κράτησα ημερολόγιο της επίθεσης, με έβριζαν με έσπρωχναν, έφαγα κλωτσιές, Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι υπέστην. Τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα για την σωματική μου ακεραιότητα. αν δεν ήταν οι αστυνομικοί, δεν ξέρω που θα βρισκόμουν. Παρών ήταν και ο παρατηρητής αγώνα και ο παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών, Μίλτος Καλόγηρος, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ δεν θυμάμαι το όνομα του, δεν ξέρω αν ήταν και ο γιατρός της ΕΠΟ που μάλιστα μετά με ρώτησε για την υγεία μου. Ο κ. Δημητριάδης με επισκέφτηκε στο γραφείο των παρατηρητών και με ρώτησα αν είμαι καλά».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, κύριος Μαυρομάτης, ρωτάει: «Για ποιον λόγο έγινε η επίθεση;»

Λασκαράκης: «Δεν έχω προηγούμενο με Ολυμπιακό, Είμαι πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, έχω οριστεί και σε άλλους δύο αγώνες του Ολυμπιακού.  Σε καμία περίπτωση δεν είχα προηγούμενα ή πρόβλημα με γηπεδούχο. Πιθανολογώ ότι δέχθηκαν την επίθεση επειδή ζήτησα να ανοίξει η πόρτα για να έχω τον έλεγχο έξωθεν των αποδυτηρίων των διαιτητών». 

Μπίρδας: Δηλαδή ήρθαν από τα αποδυτήρια των διαιτητών; «Ναι, υπήρχε ο αστυνομικός διευθυντής εκεί».

Ο κύριος Δημακόπουλος, δικηγόρος του Ολυμπιακού ρώτησε: Τα είδε δηλαδή;

Λασκαράκης:«Ναι».

Δημακόπουλος: Πουθενά στην έκθεση της ΔΕΑΒ δεν λέει ότι σας χτύπησαν και από όσα λέτε για επίθεση. Σταματάει στις ύβρεις, γιατί δεν τα έγραψε;

Λασκαράκης: «Δεν μπορώ να γνωρίζω».

Δημακόπουλος: Ο παρατηρητής, πλην του ρήμα "εξύβριση" χωρίς να λέει τις φράσεις και τον απώθησαν, δεν κάνει την περιγραφή που κάνατε εσείς. Γιατί;"

Λασκαράκης: «Ο παρατηρητής ήταν παρών, ήταν δίπλα μου. Αν θέλετε να σας πω και τι ειπώθηκε μεταξύ μας. Του είπα: "είδες τι συνέβη". Μου λέει: "ναι". Του λέω: "θα τα γράψεις όλα". Μου λέει "ναι"».

Δημακόπουλος: Συνομιλούσατε με παράγοντες του Ολυμπιακού;

Λασκαράκης: «Η δική μου συμπεριφορά ήταν ευγενέστατη. Από κάποιους από αυτούς δεν δέχθηκα ανάλογη συμπεριφορά».

Αυτοί που εξαιρείτε, τι σας έκαναν;

Λασκαράκης: «Μου έλεγαν ότι είμαι στημένος και τσιράκι του Μπέου».

Λίβας, νομικός του Ολυμπιακός,: Το περιστατικό της επίθεσης πότε έγινε;

Λασκαράκης: «Έγινε στον προθάλαμο, μπροστά από δύο πόρτες, η μία οδηγεί στα αποδυτήρια διαιτητών και η άλλη στα αποδυτήρια των παραγόντων».

Λίβας: H επίθεση πότε έγινε;

Λασκαράκης: «Όση ώρα πέρασε από το να ζητήσω να ανοίξει η πόρτα. 2-3 λεπτά, δεν ξέρω να σας πω. 1-4 λεπτά».

Λίβας: Στο τέλος μας είπατε ότι δεν υπήρχαν παίκτες του Ολυμπιακού στα επεισόδια.

Λασκαράκης: «Σας είπα ότι είδα τη φασαρία και έτρεξα να γλιτώσω για την ζωή μου. Ο παρατηρητής των τηλεοπτικών μου είπε ότι ήταν ο Μποτία. Είδα ανθρώπους της ΑΕΚ να τους σπρώχνουν».

Λίβας: Κύριε πρόεδρε, η ΑΕΚ δεν έχει κανένα παράπονο για την φιλοξενία;

Λίβας: Πότε φύγατε από το γήπεδο;

Λασκαράκης: «Τα μεσάνυχτα, συνοδεία αστυνομικών που με πήγαν από το γήπεδο μέχρι το αυτοκίνητο μου. Φυσικά και φοβόμουν όταν έφυγα, τρομοκρατημένος ήμουν, και ακόμη είμαι. Τι λέτε, να αισθανόμουν Σούπερμαν»;

 

Best of internet