Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Δημητριάδη - Θεοδωρίδη!

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Δημητριάδη - Θεοδωρίδη!

Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Δημητριάδη - Θεοδωρίδη!

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ Σάββα Θεοδωρίδη και Βασίλη Δημητριάδη, πριν ξεκινήσει η εκδίκαση των τριών υποθέσεων που εκκρεμούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Δεν έλειψαν οι εντάσεις με το... καλημέρα λίγο πριν την εκδίκαση των τριών υποθέσεων που εκκρεμούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε στον παρατηρητή Λασκαράκη: «Δεν ντρέπεσαι με αυτά που λες; Άλλα μας έλεγες και άλλα λες τώρα»;

«Ήρθαμε να πούμε την αλήθεια κ. Σάββα. Δεν θέλετε την αλήθεια;», είπε ο Δημητριάδης με τον Λασκαράκη να μην αντιδρά και στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης του απάντησε: «Ποιά αλήθεια; Ήρθατε να πείτε παραμύθια», με τους δύο άντρες στη συνέχεια να προχωρούν σε χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλον. Συγκεκριμένα ο Θεοδωρίδης ανέφερε: «Tι μιλάς εσύ ρε καραγκιόζη; Εσύ ξέρεις την δουλειά σου, να κλειδώνεσαι μαζί με τους διαιτητές»» με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ να απαντάει: «Κάνε μας την χάρη.

Φύγε από εδώ, μωρή πατσαβούρα». 

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

«Καλά, άντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τώρα», ανταπάντησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Κάπου εκεί έπεσαν οι τόνοι, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στην μέση.

Best of internet