Μαυροκουκουλάκης: «Θα ξαναδούμε Panathinaikos»

Μαυροκουκουλάκης: «Θα ξαναδούμε Panathinaikos»

Gazzetta team
Μαυροκουκουλάκης: «Θα ξαναδούμε Panathinaikos»

bet365

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός σύντομα θα αποκτήσει ξανά το ευρωπαϊκό του προφίλ, παρουσιάστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ. Παρελθόν ο Σωπήλης.

Και επίσημα πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος παράλληλα θα κατέχει και την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Aναλυτικά το νέο Δ.Σ διαμορφώνεται ως εξής...

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου

Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης, Δημήτρης Μπαλτάκος.

Λίγο μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον, παρά τα εμπόδια που υπάρχουν.

Μπουντεσλίγκα, Κολωνία - Χοφενχαϊμ, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

«Το πόστο του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποτελεί τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Με την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από τη θητεία μου σχεδόν σε όλες τις διοικητικές θέσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς και από την πολυετή διαδρομή μου σε FIFA- UEFA και στα γήπεδα όλου του κόσμου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά με τις παναθηναϊκές δυνάμεις συστρατευμένες θεωρώ ότι η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos».

Ο Στράτος Σωπήλης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν πλέον από το Δ.Σ δήλωσε: «Με τη σημερινή λήξη της θητείας του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. και απερχόμενος από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Β’ Αντιπροέδρου επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου, καθώς και για την άψογη συνεργασία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες της Π.Α.Ε., έμαθα πολλά από όλους. Παραμένω ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ στη μεγάλη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα