Υπόθεση Ολυμπιακού... part 2!

Δημήτρης Τομαράς
Υπόθεση Ολυμπιακού... part 2!

bet365

Δεύτερη ημέρα όπου η Πειθαρχική της ΕΠΟ θα καταπιαστεί με την υπόθεση του Ολυμπιακού μετά την αναβολή της Πέμπτης. Έναρξη της διαδικασίας στις 14.00 με ενημέρωση στο Gazzetta.gr.

Μετά την αναβολή που υπήρξε χθες και τα όσα συζητήθηκαν σήμερα θα φανεί το εάν η Πειθαρχική θα μπορέσει να προχωρήσει επί τις διαδικασίας με την απολογία των ανθρώπων του Ολυμπιακού και το εάν τελικώς θα γίνει αποδεκτό να τεθεί επί της διαδικασίας και να συζητηθεί το αίτημα του ΠΑΟΚ για πρόθεση παρέμβαση. Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει ζητήσει και πρόσθετες καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων με τον αγώνα και ακόμα και ανθρώπων της ΑΕΚ, όπως επίσης και οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες στο Καραϊσκάκη (σ.σ. κάτι που θέλει απόφαση της Εισαγγελείας Πειραιά), πράγματα που από χρονικής πλευράς δεν είναι τόσο βέβαιο πως μπορούν να γίνουν πράξη. Με άλλα λόγια τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και νέα αναβολή ή και επίσπευση των διαδικασιών με αποφάσεις.

Θυμίζουμε την... ατζέντα βάσει της οποίας θα κινηθεί η Πειθαρχική της ΕΠΟ από τις 14.00 και μετά και θα πάρει και τις όποιες αποφάσεις της.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 21-04-2017 ΩΡΑ:14.00

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΦΕΡΕΣΙΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΜΕΛΗ: ΧΑΤΖΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΘΑΛΕΙΑ
1. ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΕ ΑΕΚ ( ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 της 13/4/2017)
Κλήση: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Εξ΄αναβολής) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:
2. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων (( ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 της 13/4/2017)
Κλήση: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
(Εξ΄αναβολής) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:
3. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί των υποθέσεων α) της από 19/4/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και β) της από 19/4/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.( ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΕ ΠΑΟΚ της 13/4/2017).
Κλήση: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ
(Εξ αναβολής) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα