Ναζλίδης: «Κερδίζουμε και... τελειώνουμε»

Ναζλίδης: «Κερδίζουμε και... τελειώνουμε»

Gazzetta team
Ναζλίδης: «Κερδίζουμε και... τελειώνουμε»

bet365

Ο Ναζλίδης τόνισε πως για την Λάρισα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης κόντρα στην Ξάνθη
Μονόδρομος είναι για την ΑΕΛ η νίκη κόντρα στην Ξάνθη και αυτό τόνισε ο Θωμάς Ναζλίδης μιλώντας στο AEL Radio.
ΑΝΑΛΥΤΙΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Όλοι έχουμε καταλάβει τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο, τη πόλη, την ομάδα, για εμάς τους παίκτες και γενικότερα όλους στη Λάρισα. Κουραστήκαμε να μιλάμε για τελικούς φέτος, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει άλλος τίτλος. Όλη η χρονιά μας είναι αυτό το παιχνίδι. Κερδίζουμε και θεωρώ πως τελειώνουμε».
Για το τι θα παίξει ρόλο: «Η ομάδα που θέλει το παιχνίδι είμαστε εμείς. Η Ξάνθη έρχεται αδιάφορη. Σε κάθε μονομαχία θα πρέπει να φαίνεται ποιος είναι αυτός που θέλει το παιχνίδι. Είπαμε με τα παιδιά πως από το πρώτο δευτερόλεπτο η κάθε μονομαχία είναι νίκη. Δεν θέλω να υπάρχει ούτε μία χαμένη. Άλλωστε, η ομάδα που θέλει τη νίκη είμαστε εμείς και θα την πάρουμε στο τέλος. Δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας».
Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Ο κόσμος της ΑΕΛ ξέρουμε τι τρέλα και τι αγάπη έχει για την ομάδα. Καταλαβαίνουμε πως δεν του αρέσει η ομάδα του να αγωνίζεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά αυτή τη στιγμή δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε σ’ αυτή τη κατάσταση.
Πρέπει να έρθουν όλοι και να βοηθήσουν και πιστεύω πως θα το κάνουν. Χρειάζεται όλοι να αφήσουν στην άκρη τα εξωαγωνιστικά και να έρθουν για να μας «σπρώξουν» στη νίκη και στο τέλος να είμαστε όλοι καλά. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι. Μετά θα δούμε και τι έκαναν οι άλλοι. Έχουν γίνει κάποια απίστευτα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε στα παιχνίδια των άλλων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα