ΑΕΛ: «Συμμετέχουμε στο πένθος»

ΑΕΛ: «Συμμετέχουμε στο πένθος»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Συμμετέχουμε στο πένθος»

bet365

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εξέφρασε την πρόθεση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Ελασσόνας
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα μετά την τραγωδία της Ελασσόνας και τον χαμό των τεσσάρων αξιωματικών. Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εξέφρασε την πρόθεση πριν το ματς με την Ξάνθη να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.
ΑΝΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί και συμπάσχει. Ο αδόκητος χαμός των τεσσάρων ηρώων συγκλονίζει τις καρδιές όλων μας. Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος των οικείων τους και ως μέλη της βυσσινή οικογένειας, που από χθες καταμετρά νέες απώλειες, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη των αθανάτων.
Ως ελάχιστο δε δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης στην απαστράπτουσα πατριωτική τους διαδρομή, η ΠΑΕ ΑΕΛ, με πρωτοβουλία του κ.Αλέξη Κούγια, απέστειλε αίτημα στην Super League προκειμένου να τηρηθεί στον αγώνα με την ΠΑΕ Ξάνθη ενός λεπτού σιγή.
Αν και ...Των αντρειωμένων ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται, είμαστε βέβαιοι ότι ο Ύψιστος θα τους κατατάξει στις δικές του στρατιές και θα απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο των αγαπημένων τους προσώπων. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα