Λουτσέσκου για Γαλατά!

Γιώργος Ντυμένος
Λουτσέσκου για Γαλατά!

bet365

Ο κόουτς της Ξάνθης φέρεται να είναι στη λίστα της Τσιμ Μπομ, καθώς ο πατέρας του Μιρτσέα είναι πιθανό να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας
Ως υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γαλατά φέρεται να είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου και το θέμα «παίζει» αρκετά τόσο στα ρουμανικά ΜΜΕ όσο και σε εκείνα της Τουρκίας. Οπως μεταδίδουν χαρακτηριστικά, ο πατέρας του Μιρτσέα Λουτσέσκου που στο παρελθόν ήταν για μία διετία στην ομάδα (2000-2002) και πλέον ετοιμάζεται να φύγει από την Ζενίτ, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Τσιμ Μπομ και αν συμβεί αυτό, ο κόουτς της Ξάνθης προβάλει ως φαβορί για να βρεθεί στον πάγκο της. Μάλιστα τα σχετικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ρουμανική «τριπλέτα», καθώς στο «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» ενδέχεται να βρεθεί και ο Γκεόργκι Χάτζι, ως άμεσος συνεργάτης του Μιρτσέα Λουτσέσκου σε διοικητικό πόστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα